AZ verwerpt bod Feyenoord op Landzaat

De kans lijkt klein dat Denny Landzaat naar Feyenoord verkast. De Rotterdamse club is naarstig op zoek naar een vervanger voor Bart Goor, maar AZ heeft het eerste bod van Feyenoord resoluut verworpen.

Welk bedrag Feyenoord geboden heeft voor de middenvelder, wilde de Alkmaarders niet zeggen. Het transfergeld van Bart Goor, die deze week naar Anderlecht vertrok, zou geboden zijn op Landzaat. Dat zou dan neerkomen op ongeveer twee miljoen euro.

"Het bedrag dat Feyenoord wil betalen is voor ons onbespreekbaar. Daar gaan we niet eens over onderhandelen", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands van AZ. "Zoals voorzitter Dirk Scheringa zegt, willen we de groep zo veel mogelijk intact houden, maar we zijn in het belang van de spelers bereid mee te werken aan een transfer. Maar dan moet er wél betaald worden. Over Feyenoords bod op Landzaat valt met ons niet te praten."

"Natuurlijk wil ik als trainer zijnde hem er graag bij hebben. Maar wie niet? Eigenlijk heb ik niet eens zin om er over te praten. Het lijkt me een utopie. Landzaat zit niet in mijn hoofd," aldus de trainer van Feyenoord, Erwin Koeman.