Coulthard nog niet naar BAR

Tot nu toe verloopt het seizoen van de Schot David Coulthard goed. Zelfs zo goed dat er geruchten gaan dat de Schot zou vertrekken naar BAR Honda, maar zelf wil Coulthard daar niet te veel over zeggen.

"Er zijn altijd geruchten. Iedereen doet zijn best om erachter te komen hoe het zit, wie waar heen gaat. Maar er is nog niets bekend. Zodra iets definitief is, krijgt iedereen het te horen," aldus de Schot.

Tot nu toe gaat het prima bij Red Bull, in Amerika kwam Cosworth zelfs met een nieuwe motor maar volgens de Schot is die niet veel beter dan de oude. "Ik voelde weinig verschil, misschien heeft het team meer informatie en misschien moet ik er nog meer mee rijden. Maar ik voelde weinig verschil."

DC zegt verder dat hij denkt dat er veel veranderd is afgelopen winter bij het voormalige team van Jaguar. "Jaguar had vorig jaar vooral problemen met het starten van de auto en de betrouwbaarheid. Daar heb ik in de winter vooral op gewezen. Je hebt weinig aan een snelle auto als hij niet start."

"De sfeer is goed bij Red Bull, maar het belangrijkste blijft het racen. Je moet snel zijn. Dat is in elk team hetzelfde."