Einduitslag FOK!wielermanager

De eindzege in de wielermanager is gegaan naar jmherder. Met 1580 punten weet hij bartoloo en Dennis_L achter zich te laten. We hopen dat alle deelnemers net zo veel plezier aan deze manager hebben beleefd, als wij hebben gehad met het organiseren ervan.

Met ruim 400 deelnemers was de FOK!wielermanager dit jaar opnieuw een succes. Hoewel de duur kort was, was het wel een manager waar de activiteit van de deelnemers hoog was. Met twee koersen op woensdag moest ook doordeweeks volop gewisseld worden.

De eindwinst gaat naar jmherder. Hij mag op de internet-galerie van sparts.nl een ingelijst kunstwerk ter waarde van 44,50 euro uitzoeken. We verzoeken jmherder om ons op sport@fok.nl een mailtje te sturen voor de verdere afhandeling.

In de top vijf van het eindklassement kwam in de laatste wedstrijd geen verandering meer. Op de tweede en derde plaats zijn respectievelijk bartoloo en Dennis_L geëindigd. Vierde en vijfde zijn MSNMGH en Storing geworden.

Voor Luik-Bastenaken-Luik pakte Ali Salami de meeste punten. Hij pakte 285 punten en wist daarmee lomb, die 280 punten behaalde, net te verslaan. Beide deelnemers wisten overigens met die score hun puntentotaal te verdubbelen.

Bij de subleagues haalde Il Mondo opnieuw de meeste punten. Deze subleague heeft met 1302 punten het ook het beste gedaan in het subleagueklassement. De wapperende manen eindigde met 1183 tweede in het subleagueklassement.

Als crew willen we tenslotte alle deelnemers bedanken voor de deelname aan onze wielermanager dit jaar. We hopen jullie terug te zien in onze andere managers en eventueel bij een Tour de France-manager. Tot ziens!

De FOK!sportcrew