Pantano rijdt misschien niet

Het is nog de vraag of Giorgio Pantano zondag wel gaat uitkomen in de Grand Prix van Canada. Vanwege een probleem met zijn management is het sponsorbedrag nog niet overgemaakt aan Jordan.

Vandaag kwam Pantano niet aan rijden toe tijdens de vrijdagtrainingen. Het viel verschillende journalisten op dat hij ook niet op het circuit aanwezig was. Navraag bij Jordan leverde de verklaring op dat Pantano vanwege een persoonlijke situatie afwezig was.

De pers meldde echter in de loop van de dag een duidelijke reden. Pantano's vader zou een onenigheid hebben met het management van zijn zoon. Voorlopig heeft dat erin geresulteerd dat het bedrag dat Pantano aan Jordan over moest maken nog niet betaald is. Totdat Jordan duidelijkheid heeft over het verkrijgen van het geld, houdt het team ook de poot stijf.

Pantano is druk doende te zorgen dat alles zo snel mogelijk geregeld is. Anders zou het goed kunnen zijn dat niet Pantano zondag de Grand Prix rijdt, maar dat testrijder Timo Glock aan de Grand Prix deelneemt.