Dagblad pakt Perridon aan

Dagblad de Limburger haalt voor de tweede maal hard uit naar Trust directeur Perridon.

Redacteur Ivo Op den Camp van Dagblad de Limburger, liet geen spaan heel van Michel Perridon. In de tussentijd zit Jos Verstappen zonder werk:"Ik voel me even klote, maar er komt wel weer wat nieuws. De Formule 1 heb ik echt nog niet uit mijn hoofd gezet", aldus een zelfverzekerde Verstappen.

De Limburger beschuldigt Perridon van een slechte kennis van zaken, bemoeizucht en hoogmoedswaanzin. Het dagblad legt de schuld dan ook geheel bij Perridon. De extra eisen die Perridon gesteld zou hebben zouden de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen en waardoor Verstappen nu thuis zit en niet voor Jordan hoeft te racen.

Pitreporter Rick Winkelman deelt deze visie en vertelde afgelopen zaterdag in het radioprogramma van Corné Klijn op 3FM al dat de hoge sponsoreisen de oorzaak zijn van het mislukken van de onderhandelingen.

Op den Camp haalt nogmaals uit naar Perridon in het artikel over het feit dat Perridon de schuld zo gemakkelijk afschuift op Huub Rothengatter. Volgens Op den Camp zou Perridon wel even gedacht hebben om teambaas Eddie Jordan de wetten te kunnen voorschrijven.

Dagblad de Limburger geeft geen namen bekend van het Verstappen-kamp van waaruit het op dit moment erg stil is."Mijn bek valt open, maar laat ik wijs zijn en mijn mond houden", zegt Huub Rothengatter over de woorden van Perridon. "Ik kan wel bij de pakken neer gaan zitten, maar daar schiet ik niets mee op. Dat neemt niet weg dat ik teleurgesteld ben. Het liefste wat ik doe - racen - hebben ze me afgepakt. Voorlopig althans", aldus een teleurgestelde Jos Verstappen.

Hier is het volledige artikel te lezen uit De Limburger:
http://www.limburger.nl/Index/0,4306,,00.html?sHoofdUrl=http%3A%2F%2Fwww.limburger.nl%2FPagina%2F0%2C7090%2C31-1-2035-2503-1825577-1438-730825-%2C00.html