FOK! weekend tv-gids

Zoals ieder weekend brengt FOK! je ook vandaag weer op de hoogte van alles wat er op de televisie te zien is. Elke maandag kun je hier uiteraard weer de kijkcijfers van dit weekend zien.

Nederland 1

Lieve Paul, 20.30 uur Paul de Leeuw beantwoordt vragen samen met ervaringsdeskundigen. Uiteraard is vriend en collega Cor Bakker ook weer met zijn orkest van de partij.

Koefnoen, 21:35 uur BN-ers worden op ludieke wijze nagedaan door Paul Groot en Owen Schumacher.

Raymann is laat, 22:15 uur Jörgen Raymann presenteert zoals elke zaterdagavond ook vanavond weer zijn programma met verschillende rubrieken zoals Tante Es waarin Jörgen BN-ers interviewt.

Nederland 2

Slag bij Nieuwpoort, 20:15 uur Een quiz waarbij twee teams diverse vragen wordt gesteld over de Nederlandse geschiedenis.

Nederland 3

Avro Junior Songfestival 2009: De Finale, 19:00 uur Vanavond zie je wie Nederland mag vertegenwoordigen op het internationale Junior Songfestival in Kiev!

Wie is Di-rect?, 20:35 uur Na het vertrek van leadzanger Tim Akkermans van de band Di-rect, gaan de overgebleven bandleden op zoek naar een nieuwe leadzanger.

RTL 4

 Telekids, 16:30 uur Wegens het twintigjarig bestaan van RTL een eenmalige uitzending van het populaire kinderprogramma Telekids met fragmenten van toen.

Let`s dance, 20:00 uur BN-ers spelen een door hun gekozen videoclip na en steunen op die manier de Stiching tegen Kinderkanker. De acts van vanavond:

Judith Osborn als Madonna (Hung Up).
Dennis van der Geest & Nicolette van Dam als Daft Punk (Around The World).
Nederlands heren Hockeyteam als (Jailhouse Rock).
Marianne van Wijnkoop & Ewout Genemans als Belle & het Beest.
Carlos Lens als MC Hammer (U Can't Touch This).
Derek Ogilvie als Grease.

Lionel Richie in Symphonica in Rosso, 23:45 uur De zanger Lionel Richie stond vorig jaar in het Gelredome met Symphonica in Rosso. Voordat Diana Ross het dit jaar zal gaan doen, eerst nog even een terugblik op de show van vorig jaar.

RTL 5

Hilton en Richie`s Simple Life, 19:35 uur Vaderskindje Paris Hilton gaat samen met Nicole Richie van een glamorous leven naar een simpel leven.

RTL 7

Jesse Stone - Thin Ice, 20:00 uur Een filmdrama waarin een mysterieuze brief naar een hoofdcommissaris gaat en daardoor een zaak van een ontvoerd kind wordt heropend.

SBS 6

Finale K2 zoekt K3, 20:00 uur Wie wordt het nieuwe idool van duizenden Nederlandse en Vlaamse kinderen? Je ziet het vanavond in de finale van K2 zoekt K3.

The Godfather, 0:15 uur Dé film die je een kijkje geeft in de maffia-wereld in New York. 

Veronica

The Condemned, 22:15 uur Een actiefilm waarin de ter dood veroordeelde Jack Conrad naar een eiland wordt overgebracht waarin hij aan een realityspelshow moet deelnemen waarin iedereen elkaar afslacht.

Comedy Central

The Power of One, 20:25 uur Peter Powers hypnotiseert mensen in opdracht van een vriend of vriendin om diegene terug te pakken voor iets. Peter zet het slachtoffer zo erg voor gek zonder dat diegene het door heeft.