EA bouwt 2e Glazen Sims Huis in Utrecht

Vorig jaar stopte EA een echt gezin in een glazen huis om de game De Sims 2 te promoten. Dit jaar zal komt EA met een nieuwe versie van het Glazen Huis en het gezin zal vervangen worden door een studentenhuis.

EA is nog op zoek naar studenten die mee willen doen aan deze actie. Ze zoeken twee teams, het liefste bestaande uit twee heren en twee dames, die elkaar willen gaan bestrijden. De teams zullen verschillende opdrachten moeten uitvoeren die door de kijkers en bezoekers ingediend kunnen worden.

Screen van de PC-versie

Het Glazen Huis is ook te volgen via de website van EA en op deze website kun je chatten met de bewoners, de bewoners volgens via streams en het Glazen Huis inclusief de bewoners downloaden. Op deze manier kun je ook op je computer met de studenten spelen. Het winnende team gaat er vandoor met een Fiat Punto. De Sims 2 wordt tegelijkertijd met het Glazen Huis gelanceerd op de Xbox, PS2, GC, GBA, DS en PSP.

Op 17 november start het Glazen Huis op de Neude in Utrecht en zal vier dagen duren. Wil je meedoen aan deze promotie-actie dan kun je je via dit e-mail adres opgeven (minimaal één teamlid moet De Sims 2 hebben gespeeld): simsglazenhuis@externalaffairs.nl.