PowNed wil BN'ers fucken

De publieke omroep PowNed, ontstaan uit shocklog GeenStijl, wil BN'ers fucken in een programma genaamd Het Voorgesprek. De publieke omroep heeft vandaag het beleidsplan uitgereikt aan minister Plasterk. De programma's worden "rauw, provocerend, intelligent, dwars en ongecensureerd."

In het programma Het Voorgesprek worden BN'ers gefilmd door een verborgen camera. Deze BN'ers denken dat ze worden voorbereid op een interview, maar alleen het voorgesprek wordt uitgezonden. Het is de bedoeling om de BN'ers dingen te laten zeggen die ze eigenlijk niet willen zeggen.

"Momenteel is er geen omroep te bedenken die een format als dit aandurft. Gewoonweg omdat die vriendjes willen blijven met de BN’ers, zodat ze  weer in de uitzending komen," aldus PowNed. Het Commissariaat van de Media heeft het beleidsplan ontvangen en komt nog dit jaar met een advies aan minister Plasterk.

Minister Plasterk beslist uiteindelijk of PowNed de zendtijd krijgt. De zendtijd bevat vanaf september 2010 minimaal 2 uur televisie en 9 uur radio per week.