Veronica-DJ komt met carnavalskraker

Icoon RadioHet is Carnavalstijd, en traditiegetrouw brengen diverse artiesten dan speciale carnavalshits uit. Onder die artiesten bevinden zich zo nu en dan ook mensen uit een andere branche, die voor de lol eens een uitstapje maken naar de muziek. Zoals dit jaar Veronica-DJ Patrick Kicken, die overigens al vaker kleine hits heeft uitgebracht.

Samen met zijn band 'Kicked in the nuts' komt Kicken met de single "Hoe istie?!", gebaseerd op de ochtendgroet die hij dagelijks in zijn programma laat horen.

Geïnspireerd door de Olympische Spelen kwam Patrick op het idee om een deel van de opbrengst van de cd-single te doneren aan Right To Play. Deze stichting is opgericht door viervoudig Olympisch gouden medaillewinnaar Johann Olav Koss. Ambassadeurs van Right To Play zijn ondermeer Joey Cheek, Ireen Wüst, Carl Verheijen, Barbara de Loor, Bart Veldkamp en Nicolien Sauerbreij. De organisatie brengt sport- en spelprogramma's naar kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld.

"Het is een fantastisch initiatief om kinderen zo vroeg mogelijk in aanraking te laten komen met sport en spel. Zeker in arme landen is een stichting als deze goud waard. Hoop dus dat deze feestplaat een grote hit wordt om een flinke steen bij te dragen!" aldus Patrick Kicken.

Kicken is elke ochtend tussen 5 en 9 te horen op Radio Veronica met Kicken wordt wakker.