Drie zoenen en knuffel in Kamer

Om je kapot te ergeren, tweede Kamerleden die elkaar zoenen en omhelzen.

Simone Kerseboom en Gideon van Meijeren deden even of er helemaal niets aan de hand is in Nederland alsof er geen tienduizenden overleden zijn aan Corona. Hoe kan het ook anders als de grootste imbiciel van deze tweede kamer Thierry Baudet zo een beetje alles ontkent wat gerelateerd is aan deze pandemie. En dat alleen maar om tegendraads te zijn, anders te zijn, vernieuwend te zijn in een brei van grote achterlijkheid.

Zo, ik ga er maar een keertje met gestrekt been in. Ook al omdat Thierry zelf Corona heeft gehad en gewoon deed alsof er niets aan de hand was. Geen afstand geen mondkapje.

“Ja hoor, ik heb het gehad en je ziet ik ben er nog en het gaat hartstikke goed met mij.” En dat die vreselijk stompzinnige aristocratische glimlach van hem. De tienduizenden doden met hun nabestaanden achterlatend in een mist van verontwaardiging. Van absolute des respect voor leven, iemand anders zijn leven. Alleen door ontkenning van wat er feitelijk aan de hand is: een virus doodt miljoenen mensen op aarde. Niet in de ruimte, niet op een andere planeet, nee gewoon hier.

Forum voor Democratie is geen democratische partij, het is een partij gevuld met figuren die iedere link met een samenleving verloren zijn. Met samenleven bedoelen zij waarschijnlijk het leven met alle FvD leden. Want met alle anderen doen ze dat niet: ‘samenleven’. Er is alleen een IK met de IK van Thierry Baudet als de grootste IK. Ik vind dat er geen pandemie is. Ik vind mondkapjes en anderhalve meter onzin. De stelling van Thomas A. Harris (Bestseller: ‘Ik ben OK Jij bent OK') Een van zijn krachtigste psychologische stellingenis: 'Ik ben OK jij bent niet OK' kan hier gebezigd worden. Deze stelling is ook de psychologische stelling van een crimineel. Maar wat moeten gezond psychische mensen ermee? Hoe kun je je verweren tegen zoveel onzin van deze idioten? Willen ze echt gehoord worden of is het een dictatorachtige zucht naar aandacht?