Omvolking versus 'Zorgelijke demografische ontwikkeling'

PVV heeft een aantal jaar geleden al geroepen dat er een omvolking aan de gang is. Dat juist Faber van diezelfde PVV asiel-minister wordt maakt haar kanonnenvoer voor hard politiek links. Zij heeft beloofd dat ze het woord ‘omvolking’ niet meer zal gebruiken maar daarvoor in plaats ‘zorgelijke demografische ontwikkeling’ zal gebruiken. Het is duidelijk dat je voor links geen ‘normale begrippen’ kunt gebruiken om iets te duiden. Zeker niet wanneer het gaat om asiel vraagstukken. Dit is nu precies het probleem: het grote ontwijken, verzachten, ontkennen van keiharde en realistische problemen van links Nederland.

Nu kun je volgens mij niet echt spreken van omvolking wanneer er slechts één miljoen moslims zijn tegenover bijna 18 miljoen Nederlanders. Er zijn vele andere nationaliteiten die hier lang geleden een nieuw leven begonnen zijn. Ik vraag mij af ‘wie is de echte Nederlander nog?’ Het is wat mij betreft al eeuwen multicultureel.
Het gaat mij, en vele anderen, om de (politieke) invloed die moslims vaak goedschiks of kwaadschiks proberen te krijgen. Vaak met een sterk religieuze ondertoon. Hiermee scheiden zij zich echt af van de Nederlandse cultuur. Ik weet het, er zijn al miljoenen columns geschreven en evenzovele boeken gevuld maar er verandert niets. Ik wil specifieker zijn, in de zogenaamde Bijbelbelt leven mensen hun eigen zeer conservatieve leven, een religieus leven.
Staphorst is Staphorst en daar verandert maar weinig. Zij dringen hun cultuur en levenswijze niet op aan de rest van Nederland hooguit beïnvloeden ze de gemeenteraden, in mijn optiek.

Een groot deel van de moslims heeft niets met democratie en met onze 'ongelovigheid' in het licht van de Islam. Zij willen ons te vaak laten geloven dat hun levenswijze en geloofscultuur de enige juiste zijn. En daar gaat het fout, ook in Nederland, juist in Nederland! Juist hier waar wij jaren zo tolerant waren. Zij gebruiken het te tolerante democratische rechtssysteem en misbruiken het vervolgens. Ze misbruiken het door de grote aanwezigheid van moslims in de criminaliteit, in de wetenschap dat de straffen te mild en te slap zijn. Zelfs Ridouan Taghi meldde in zijn hoger beroep: ‘Als god het wil’. Hij had het er dan over om zijn zaak voor het Europese hof te krijgen, maar dan heeft hij hier wel eerst een uitspraak van de Hoge Raad voor nodig. Keihard misbruik van rechtssystemen.