Geile verhalen

Ik ben benieuwd of er meer mannen zijn die dezelfde ervaringen met vrouwen hebben als ik. Ik heb het dan niet over seks al is dat er altijd wel op de een of andere manier bij betrokken. Het gaat ook niet over geld. Eigenlijk is het een beetje tegenovergesteld aan metoo. Ik heb al van jongs af aan te maken met meisjes en vrouwen die hun hart bij me uitstorten, inclusief hun seksleven.

Het begon al toen ik zo’n 13 jaar was en ene Coby regelmatig in mijn kamertje kwam om haar hart te luchten. Coby werd door de Scheveningers de hoer van Duindorp genoemd omdat ze op Brigitte Bardot leek en minstens net zo sexy was.

Coby was de ex-vriendin van een oudere vriend van me. Zij was achttien en wilde haar vriendje terug. Daarvoor wilde ze mij inschakelen. Dus kwam ze iedere dag bij me en dan vertelde ze alles over haar relatie met die vriend. Ik heb alle standjes van Coby geleerd, maar dan wel in theorie. Ze heeft hem er niet mee teruggekregen, maar ik had een wereldtijd.

Later waren er meer meisjes die me zomaar alles vertelden. Hun dromen, hun problemen met de ouders, wat ze met de vriendinnen allemaal deden, het seksleven. Ik hoefde nergens om te vragen, alleen te luisteren en af en toe een blijk van medeleven te geven of iets grappigs te zeggen. Ik leek wel een biechtvader.

Bij Rebecca kreeg ik er gelukkig ook iets voor terug. Zij gaf niet alleen haar hele ziel en zaligheid bloot, maar nog veel meer. En zo kon ik de standjes die ik in theorie al kende, ook eens aan de praktijk toetsen. Gelukkig deed ik in die tijd aan turnen en was ik vrij lenig, want wat die Coby en haar ex allemaal hadden bedacht, kon af en toe zo in het circus.

Eva was een ander verhaal. Die was getrouwd. Het was een Zwitserse en zo geil als boter, maar daar kon ik geen boterham mee smeren, want ze vertelde wel alles, maar deed niets. Ze werkte bij mij op de zaak en als ik op de brommer naar huis ging, bracht ik haar ook vaak naar huis, want dat lag toch op de route. Dan zat ze achterop, drukte haar koplampen stevig in mijn rug en begon te vertellen. Dat haar man haar zachtjes van achteren besloop als ze in de keuken een haantje stond klaar te maken en dat ze dan ineens van achteren werd beet gepakt in de heuvelzone. Meteen gingen de kleren uit en werd er een ander haantje klaar gemaakt. Ze vertelde vervolgens tot in details wat er gebeurde. Probeer dan maar eens geconcentreerd op het verkeer te letten.

Voor de meeste van die meisjes en vrouwen was ik alleen een soort klankbord. Ik hoefde niet eens veel te zeggen. Ik ben er toen wel achter gekomen dat veel meisjes en vrouwen ook heel veel ‘dingetjes’ hebben die ze kwijt willen en dat dit bij de meeste mannen niet schijnt te kunnen. Ik denk dat het komt omdat veel mannen anders communiceren en reageren dan vrouwen. Vrouwen willen vaak iets verwerken door er gewoon over te praten en mannen juist niet.  Luisteren is vaak al voldoende bij vrouwen.

Gelukkig kende ik in mijn bandtijd ook aardig wat ‘Rotterdamse’ meisjes. Geen woorden maar daden dus. Dat gaf voldoende tegenwicht ten aanzien van de praters.

Er waren ook meisjes bij zoals Rebecca. Sanne bijvoorbeeld. Ze deed vrijwilligerswerk bij verstandelijk gehandicapten en vertelde daar veel over, want het was vaak emotioneel zwaar werk. Gelukkig was ze naast dat vrijwilligersgeklets ook vrij gewillig. Soms was het wel lastig, want ze lulde soms gewoon door tijdens de seks, dus dan zorgde ik er snel voor dat ze niet meer de mond vol kon hebben over dat werk.

Nu ben ik al boven de zeventig en nog steeds heb ik te maken met jonge vrouwen die hun hele hebben en houden bij me op tafel leggen. Helaas is dat tegenwoordig alleen figuurlijk.

De ergste is Mieke. Ze kwam een paar jaar geleden bij onze band als zangeres. Ze was toen achttien. Het eerste wat de andere bandleden en ik tegen elkaar zeiden toen we haar voor het eerst zagen was: ‘Als ze ook nog kan zingen, dan is het meegenomen.’

Ik had natuurlijk in de loop van mijn leven al veel vrouwen met verhalen meegemaakt, maar zij spande wel de kroon. Ze zat natuurlijk bij me op MSN en later op Skype. Nou, ik kan je vertellen dat je met haar geen porno nodig had. Niet dat ze iets deed voor de cam. Ja, soms een dansje met ontblote buik en dan moest ik haar navelpiercing bewonderen, maar het meeste kwam door haar verhalen.

Mieke was en is nog steeds één van de meest gecompliceerde vrouwen die ik ooit heb gekend. Vooral als het om relaties gaat en daar gaat het voortdurend over. Wij van de band waren namelijk niet de enigen die het zingen op de koop toe namen. Iets, dat ze trouwens zeker goed kon. Haar probleem was dat ze vrijwel altijd op oudere, getrouwde mannen viel en die vielen ook op haar. Vaak letterlijk. Ook Mieke vertelde en vertelt me nog alles over haar problemen met die relaties en over haar seksleven. Ik krijg het tot in detail te horen als Pietje mocht kijken hoe ze met haar elektrische vriendje bezig was en dat vertelt  ze zo gedetailleerd dat mijn Pietje er een grote Piet van wordt.

Het probleem is alleen dat die zogenaamde relaties niet blijvend zijn en dat ze niet snapt hoe dat nou komt.  Ik snap het wel, want ik zou het net zo doen. Als het meer wordt dan seks claimt ze de mannen te veel en die vinden dat meestal niet leuk. Althans, de types waar ze op valt niet.

Een tijdje geleden had ze ineens een vrijgezel van haar eigen leeftijd en ze gingen zowaar samenwonen. Twee maanden later was het gedaan. Ik wist precies alles waarover ze ruzieden, ik wist welke emoties ze wanneer had gehad bij hem, wanneer hij wel wilde en zij niet en andersom. Kortom, ik wist meer over hun relatie dan haar relatie zelf.

Op dit moment krijgt ze weer allerlei appjes van vroegere minnaars en staat voor een moeilijke keuze waar ze emotioneel zeer onzeker van wordt. Tenminste, dat vertelde ze me nog onlangs.

Je zou je natuurlijk af kunnen vragen of ik al dat gezeik niet zat ben en haar gewoon van Skype af gooi. Dat zou kunnen, maar ik ben van plan om misschien ooit nog eens een boek te gaan schrijven en dan hoef ik alleen maar alle verhalen die ik van haar heb gehoord op te schrijven en dan heb ik beslist een ingewikkelde erotische lagenroman. Dat verkoopt wel, denk ik.