BangaBoss

Als studentje was ik samen met een studentinnetje waar ik, ondanks dat ze bloedmooi was, op uitgekeken raakte. Communicatief bleven er aan mijn kant teveel wensen openstaan; het is hard werken met iemand die het na drie woorden wel weer best vindt met dat persoonlijke gedoe. Toen ik haar inruilde voor iemand waar wel mee te praten viel bleek ik vergeten te zijn dat er ook een ander uiterste was als het om communicatie en vrouwen ging.

Er kwam nog een verassing. Het studentinnetje werd na het uitmaken in haar eentje een bangalijst. Je kon er als behoeftige nymfomane niet meer op komen zolang zij nog studeerde. Ze werd een databank van studentengenen, ik trooste mijn jaloerse hart met het idee dat ze nu gelukkig wel haar mond opendeed.

Haar sexleven werkte op de lokale middenstand als de postcodeloterij die in een dorp gratis fietsen uitdeelt. Ze was de mooiste jonge vrouw in de wijde omtrek, en als je op de TU zat hoefde je alleen maar 'hulloow' te zeggen en een beetje geduld te hebben. Na haar afstuderen haalde het erectieverwerkingsgilde opgelucht een hap adem om stug knikkend het vak weer op te pakken.

Het mag opgevallen zijn dat ik haar naam niet noem. Deze moeder van een gezin is zó bekend bij de ingewijden dat ze je meteen ontfermend waarschuwen voor de gezondheidsrisico's, maar we zeggen niet hoe ze heet. Dat zou jammer zijn.

Later kun je ineens volwassen worden en dan sleept dat verleden maar achter je aan; en ik maak ook niet graag bekend op feestjes dat ik een tijdje om haar heen heb bewogen. Zodra het een naam krijgt wordt het een te serieus onderwerp.

En sex is natuurlijk leuk. Dat had zij vrij goed door, of ze gebruikte nitroneuken om via een non-verbale omweg toch een sociaal netwerk op te bouwen, ze had wel iets creatiefs. Maar goed, dan nog, sex is een riant plezierige uitvinding, daar is die lijst voor bedoeld, dat je weet waar het leuk is.

Daarom moet die lijst ook geheim blijven. Als iemand haar naam zou verklappen kan je het immers wel vergeten bij de volgende toevalige ontmoeting.