Dagboek van een prostituee (2)

Deel 1

‘Kronieken van een prostituee’. Mmm, wat een lullig woord. Veel te duur voor mij. Gewoon ‘Dagboek van een prostituee’, veel beter.

Geil worden gaat vanzelf heb ik gemerkt. Ik heb wel eens gelezen dat het met het onderbewustzijn te maken heeft. Aangezien ik dat niet kan beïnvloeden, werd ik hartstikke geil op deze jonge knaap.
‘Wat is je naam, knul?’
‘Hoe oud bent u nu eigenlijk?’
Verdomme, die jonge snotneuzen!
‘Zesentwintig.’
‘Ik zestien.’
‘En nog steeds niet geneukt?’
Ik pakte hem bij zijn kruis en masseerde zijn lul. Ik voelde de jonge kracht in hem. Die viriele onstuimigheid die ik bij negenennegentig procent van mijn klanten miste.
‘En wat is nu helemaal tien jaar, hè?’
Ik maakte zijn riem los en deed mijn hand in zijn boxer. Zijn blote, harde lul voelde zijdezacht aan. Ik voelde hem schokken.
‘Met neuken is het doorgaans zo dat je in een vrouw komt. Dat hebben je vrienden toch wel gemeld, hè?’
‘Ja, verdomme, sorry mevrouw.’
‘Was je maar een beetje aan de wastafel.’
Ik liep eerst naar de wastafel om mijn handen te wassen. Hij stond onbeholpen achter mij te wachten. Ik wilde dat hij die onbeholpenheid vasthield. Ik wilde niet anders, het maakt me botergeil. Terwijl ik mijn handen droogde, keek ik naar hem, met zijn broek nog op zijn enkels en zijn nat geworden boxer nog aan.

Definitief: ik houd van jonge mannen.

‘Dit was dan vijftig euro. Zie ik je nog eens een keer?’ Ik keek hem aan en zag hem schrikken.
‘Maar, maar… ik heb niet geneukt.’
‘Jawel, je hebt mijn hand geneukt. Van mij zullen je vrienden dat niet horen. Ik beloof het je.’
Nooit zou ik hem laten gaan voordat ik die prachtige, rechte lul van hem in mij gevoeld zou hebben. Maar het is zo heerlijk totale controle over zo’n jonge jongen te hebben. Zijn onschuld en daaraan hangende onnozelheid maakten mij alleen geiler. Ik kon niet anders dan hem gewoon keihard neuken. Hij zou mij nooit meer vergeten, zoveel was zeker.

Aan sommige momenten in je leven moet je een anker proberen te hangen.

Hij legt vijftig euro op het kleine nachtkastje naast het brede eenpersoonsbed.
‘Denk je dat je voor vijftig euro kunt neuken, jongen?’
‘Noem mij Peter, please’, zei hij. Ik vind hem lief. Ik moest beslissen of ik het voor die vijftig zou doen. Ik had met hem te doen, maar besloot toch voor meer te gaan. Ik dacht nog even aan zijn vrienden die de volgende dag op mijn stoep zouden staan en zouden denken dat ze voor vijftig euro konden neuken.
‘Wippen kost je honderdvijftig, lieverd.’
‘Peter’, zei hij en legde er zonder te morren honderd euro bij.
‘Je bent een kanjer, Peter. Jij redt het wel.’
‘Waarmee?’ zei hij in zijn volle onschuld. Ik ga hem echt mogen.
‘Zeg maar Angela.’
Ik zoende hem bijna instinctief op zijn volle lippen. Hij stak direct zijn tong naar buiten.
‘Dat weet je wel, Peter, prostituees tongen niet met hun klanten. Dat kusje is omdat ik je erg aardig vind. En jij redt het wel in het leven, daar bedoel ik mee dat je later een man zult worden waar vrouwen graag mee omgaan.’
‘Omdat ik vind dat je een hele mooie en aardige vrouw bent.’
Ik pakte zijn gezicht en zocht zijn tong. Het kon mij niks meer schelen. Hij was schoon, fris en jong. Als een slagroomtaartje bij een eerste cappuccino. Als een warme jas op een koude winteravond op straat, terwijl je tippelt en nog geen euro gescoord hebt. Zo’n gevoel.
‘Rustig, je roert je tong alsof je slagroom klopt in mijn mond. Hoeft niet, doe het in het ritme van de hand van een draaiorgelman. Zoiets.’

Het draaiorgel speelde geen noot te snel dan wel te langzaam. Precies goed, mmm.

En alweer stond die jonge, heerlijke lul recht vooruit. Behendig deed ik er een condoom om en ging op bed liggen. Ik spreidde mijn benen iets. Ik zag zijn jonge lichaam naast het bed staan. Langzaam nam hij zich in mij op. Mijn borsten, haar, ogen, heupen en mijn kale vagina. Ik zie hoe zijn jongeheer wipt.

Er is chemie, kan dit?

Er klopte iemand op het raam, ik riep dat ik een klant had. Het was de deftige Erik-Jan. Waarschijnlijk eerst een half uurtje reisverhalen aanhoren en daarna wil hij steevast in mij zitten zonder te bewegen, net zo lang tot hij klaarkomt. Gaat om ‘gevoel’ zegt hij altijd. Het zal wel, zijn vrouw wil altijd ‘hard pompen’. Het is wel makkelijk stil te blijven liggen, soms duurt het zo lang dat ik moeite heb wakker te blijven.

‘Kom maar jongen, ik help je wel een beetje’, zei ik zacht. Voorzichtig kroop hij op mij. Na wat onhandig proberen manoeuvreerde ik hem in mij. Het voelde hemels. Zijn ritme was ongekend.
Een natuurtalent.
Een heftige explosie in het condoom kondigde het einde aan van een perfect moment. Stiekem kwam ik klaar. Ingetogen, ik voelde de aderen rond mijn hart uitzetten. Een golf van emoties drong binnen in mijn tenen en vocht zich een weg naar mijn kruin om daarna weer keihard langs en in mijn doos naar mijn tenen te zakken.
‘Angela?’
‘Ja, grote adonis’, fluisterde ik terwijl hij nog licht naschokte.
‘Als jij het net zo lekker gevonden hebt als ik, dan was het goed.’
‘Je zal een goede minnaar worden, Peter.’
‘Dank je.’
‘Wat ga je je vrienden zeggen?’ vroeg ik hem terwijl hij zijn kleren weer aantrok.
‘Dat neuken niet zoveel met pompen in een vrouw te maken heeft. Het gaat verder, het gevoel. Begrijp je mij?’
Ik knipoogde.

Hij moest eens weten.