De Games Courant: Booth babes en borsten



De games.fok.nl editorial uitgave, week 20, jaargang 2

Eigenlijk was de E3 natuurlijk erg voorspelbaar dit jaar. Microsoft kiest voor een te commerciële presentatie van haar nieuwe console, Sony claimt te winnen door de games en Nintendo heeft eigenlijk niets nieuws en grijpt daarom maar weer terug naar een Zelda die ze toch nog hadden liggen. De grootste verrassing was dan eigenlijk nog dat de booth babes van PlayLogic dit jaar besloten hun slipjes aan te houden.

Het nut van de booth babes is natuurlijk sowieso discutabel. Werken er lekkere wijven bij software-ontwikkelaars? Aangezien het overgrote deel van de programmeurs naar zweet ruikt en er uitziet alsof ze naar zweet ruiken verwacht ik dat de meeste babes zich wel twee keer bedenken. De rondborstige blonde dames zullen toevallig zelf al een erg groot fan moeten zijn van de nieuwste Doom, want anders zie ik het duister in voor onze ontwikkelaarvriendjes. Wij gamers zijn al niet veel beter. Kwijlend vertellen we elkaar welke consoles we hebben (was het consolepimpen dat Microsoft vorige week introduceerde misschien toch niet zo’n verkeerd idee?) en meten we de lengte... van onze gamecollectie.

Het leukst zijn nog de Japanse bedrijven die plots zijn voorzien van domme sletjes waarbij de omvang van de borst meer is dan de helft van hun lengte (ja inderdaad). Zo’n klein glimmend Japannertje staat dan met de brede gelukzalige glimlach er tussenin, te genieten van het uitzicht (zou je ook niet, als je net zo’n twintig centimeter kleiner bent?). De bleke gezichtjes van de journalisten stralen als het volgende booth huppelkutje op ze af loopt, breed glimlachend en natuurlijk vol interesse. Ja, want dat die stoot valt toevallig op iets te kleine verlegen mannen. De journalist kijkt tussen de borsten door naar het geile plasmascherm met DTS geluid, komt daar bijna van klaar en hup, het spel ziet er plots best mooi uit. De meest gerenderde filmpjes lijken plots gewoon real-time en ach, Mario voetbal is eigenlijk toch best tof?

Een enkeling zal nog buiten adem zijn na het zien van de vele filmpjes. Van de nieuwste games, of van de booth babes natuurlijk. De graphicshoertjes onder ons kunnen in ieder geval weer blij zijn, want hen staat een mooie tijd te wachten. Laten we hopen dat voor de overige gamers ook iets overblijft en dat de ontwikkelaars niet vergeten nog wat gameplay te proppen tussen al de grafische pracht. Intussen gaan de dagen bij FOK!games gewoon verder. Hectische dagen met meer dan 70 nieuwsberichten per dag; lange nachten waarin we door hebben gewerkt om het nieuws voor je klaar te hebben staan. Intussen zou je bijna vergeten dat we midden in een Forza-themaweek zitten! Misschien moeten we daar volgende week maar even wat uitgebreider op terugkomen, want deze week kwam het er niet van.

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur