De Games Courant: Een mooie eerste week



De games.fok.nl editorial uitgave, week 2, jaargang 1

Voor je het weet is de eerste week al weer voorbij en blader je door de inmiddels goedgevulde site. Iedere dag hebben we een behoorlijke hoeveelheid leuke nieuwtjes geprobeerd te verzamelen en het aantal game reviews loopt gestaag op. De meesten zijn enthousiast en helpen mee, dat zie je wel aan het aantal userreviews dat geschreven is in de laatste week. SilverGun heeft er inmiddels zelfs een mooi T-shirt aan over gehouden als prijsje voor de beste userreview van de afgelopen week.

Zelf zit ik nog uit te rusten van het Burnout 3 persevenement afgelopen vrijdag. Bungee jumpen in een auto, en daarna racen in een auto die in brand vliegt (waarbij ik collega Bert van x-power.be doodsangsten bezorg), het schijnt er allemaal bij te horen. Misschien wel verstandig van EA om de mensen zo voorzichtig voor te bereiden op het spel zelf . Inmiddels zelf nieuwsgierig naar deze game? Dan zou ik deze week zeker even een kijkje komen nemen op de site!

We mogen denk ik als kersverse gamesite niet klagen. Zelfs in de eerste week hebben we al een aantal primeurs gehad en als het aan ons ligt gaan we deze trend zeker voort zetten. In ieder geval zijn we niet onopgemerkt gebleven bij de andere gamesites en dat is natuurlijk heel aardig. Een enkeling wenst ons heel sportief veel succes, een ander vindt het belangrijk te bewijzen zelf beter te zijn. Wij zelf vinden het voorlopig alleen maar belangrijk er te zijn voor de users en te kijken hoe we de site beter kunnen maken. We hebben een lange weg te gaan en dat weten we zelf maar al te goed.

De site beter maken lijkt overigens makkelijker dan het is. We hebben zo veel ideeën, en hopelijk jullie ook. We blijven in ieder geval volop knutselen en uitbreiden en alle tips zijn daarbij welkom. Heb je zelf een leuk idee wat we beter kunnen doen? Laat het ons dan hier weten. Wat staat er tegenover? Dat we alle ideeën serieus nemen en onderzoeken. En om in stijl te blijven geven we deze week weer een leuk prijsje weg aan de persoon die ons het leukste idee aan de hand doet.

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur