De Games Courant: Vrouwen hebben graag sex



De games.fok.nl editorial uitgave, week 2, jaargang 2

Alle vrouwen houden van roze en bloemetjes. Alle gamende vrouwen vinden Super Mario en Pikmin geweldig. Oh en vrouwen roddelen. Allemaal. Zo, nu we dan al deze vooroordelen hebben uitgesproken kunnen we terugkeren naar het normale leven. We hebben deze week onze eerste vrouwenweek gevierd. Een week vol vooroordelen, maar wel met een knipoog natuurlijk . Dat we een vrouwenweek houden is overigens niet zomaar. We zullen hier nu dan ook een stukje uitleg geven voor enkele mannen die deze week wellicht vol afschuw hebben gevolgd: Vrouwen gamen. Vrouwen vinden sex vaak lekker. Vrouwen poepen. Dit zal even een schok zijn voor een aantal mensen hier, maar het is echt waar. Zet de angst dus even opzij en geniet lekker van een roze lay-out. Kom in aanraking met je vrouwelijke kant. Als je zelf vrouw bent: negeer de gekte maar even, we wilden gewoon eens met roze spelen in PhotoShop.

Intussen knutselen we gewoon verder natuurlijk. Nog steeds druk in de weer met de kerstprijsvraag (ja, het is meer werk dan we dachtenje denkt). Nog even geduld dus, het komt eraan allemaal. Nog even geduld, dat geldt overigens voor meer prijswinnaars, want helaas laten enkele prijzen lang op zich wachten. Alle prijzen zijn besteld. Maak je dus niet ongerust als je je prijs die je in november hebt gewonnen nog steeds niet hebt ontvangen. Om de pijn te verzachten bieden we gelukkig in de tussentijd wel nieuws, reviews, columns en natuurlijk nieuwe prijsvragen!

Natuurlijk is alles wat we bieden er om jou te voorzien van informatie over games. Of je nou een review doorbladert of een nieuwsbericht leest, het is een constante stroom van informatie. Het zou natuurlijk mooi zijn als we deze informatie op een andere manier kunnen bieden en daar zijn we nu dan ook druk mee bezig. Het zou mooi zijn als we nu en dan eens af kunnen stappen van de droge manier van informatievoorziening en wanneer we jou zelf kunnen laten ontdekken hoe een game speelt. Wat heb je er aan als ik je vertel dat de preview van TimeSplitters 3 geweldig was, zonder dat je het zelf kunt uitproberen? Een logische volgende stap zou dan ook zijn dat we je het zelf laten proberen en dat is precies waar we momenteel aan werken. Nog geen beloftes, maar in ieder geval wel al pogingen. Zoals gebruikelijk geen idee waar ik het over heb? Hou dan de site maar weer goed in de gaten de komende tijd want hopelijk kunnen we je binnenkort weer iets leuks aanbieden.

Intussen is het januari en bijten we grotendeels op een houtje. Misschien speel je nog een game die je met kerst hebt gekregen, of wellicht heb je net genoeg bijgeklust in de kerstvakantie om een oude topper aan te schaffen. Voor de rest is het momenteel redelijk rustig in gameland en is het afwachten. Gelukkig bracht afgelopen jaar ons voldoende moois dus kijk nog eens lekker in de kast naar je collectie van games die je altijd nog moest uitspelen en ga er lekker voor zitten met een grote zak chips en een fles cola. Genoeg geluld. Ik ga weer Burnout 3 spelen!

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur