De Games Courant: 400.000!



De games.fok.nl editorial uitgave, week 5, jaargang 1

Meer dan vierhonderdduizend views in de eerste maand. FOK! blijkt maar weer eens groter te zijn dan we zelf soms in de gaten hebben. Een vliegende start mogen we het wel noemen denk ik. Voor jou als gebruiker is dat alleen maar goed natuurlijk, want hoe groter we zijn, hoe meer spectaculaire goodies en games we mogen weggeven.

Toen we net begonnen (ik zeg dit nu alsof we al 4 jaar bestaan, maar goed) was iedereen op z’n zachtst gezegd sceptisch. De zoveelste nieuwe site over games. Nog voor we waren begonnen hadden we al de stempel “mainstream” gekregen als ware het een slechte eigenschap om ook een breed publiek aan te willen spreken. En hoe mainstream we nu uiteindelijk zijn laat ik over aan jullie. Daar gaan we helemaal geen woorden aan vuil maken. We steken onze energie liever in exclusieve interviews en reviews van games die je op geen andere Nederlandse sites kunt vinden. Als we dan ook nog tegelijk het main stream publiek aantrekken betekent dat meer prijzen om weg te geven aan jou! Sounds fair?

Ik denk dat het in ieder geval tijd is voor een kleine vermelding. De mensen achter de schermen – een goed functionerend team van enthousiaste mensen – werken zich kapot om deze site te bouwen. Dank zij hen is de site wat ze is, en vinden we er iedere dag weer tientallen nieuwtjes, (p)reviews, screenshots, etc.

De tweede vermelding is voor jou zelf, want het lijkt er op dat iedereen een steentje bij wil dragen aan het succes van de site! Uiteraard willen we dat belonen op alle mogelijke manieren: via leuke prijzen, maar ook via de nieuwe tagjes die je verdient door actief mee te werken aan de site. Hoe meer je reageert, nieuws submit, userreviews schrijft, etc., hoe sneller de status van jouw tagje zal groeien. Je hebt zelf in de hand hoe snel je groeit van newbie tot gekroonde koning van de site. Doe dus je best en schud de newbie status van je af .

Vergeet intussen niet ook nog wat te gamen, want dat zouden we bijna vergeten. Er komen ontzettend veel mooie games aan de komende tijd dat het nog lastig zal worden er tussen te kiezen. Hopelijk kunnen we je daar in ieder geval een beetje bij helpen.

Enjoy!


(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur