De Games Courant: De opening!



De games.fok.nl editorial uitgave, week 1, jaargang 1

Een stukje schrijven over het nieuwste onderdeeltje van FOK! lijkt makkelijker dan het is. Zal ik beginnen met een saaie opsomming van features die de site heeft? Vertellen dat je als user zelf minireviews mag plaatsen bij games? Dat je zelf de games een cijfer kunt geven? Vertellen dat je zelf de pagina kan inrichten en vorm kunt geven via het settings menu? Intussen heb ik er stiekem al een paar genoemd, maar ik vermoed dat niemand er van op kijkt.

Interactiviteit is namelijk altijd een van de belangrijkste features van FOK! geweest. Je mag als user je ongezouten mening geven over alles en iedereen, mits je je een beetje gedraagt. Is het daarom nog interessant dat hier te benadrukken? Ja eigenlijk wel. Zelfs zo interessant dat we er een prijsvraag van maken, naast de spectaculaire Second Sight prijsvraag die we al hebben: de persoon die deze eerste week de leukste minireview invoert bij een game wint een leuke mini prijs! Deal?

De laatste maanden is er keihard gewerkt door een team van zeer gemotiveerde mensen om de site op tijd af te krijgen. Danny, Breuls, de eindredacteurs en vooral ook de kersverse games crew, iedereen heeft enorm z’n best gedaan alles op tijd af te krijgen. Het is gelukt, want zoals je ziet prijkt games.fok.nl nu op jouw scherm.

Ik wens je veel plezier met dit nieuwste stukje FOK!. Hopelijk gaan we er iets leuks van maken en wordt het binnen de kortste keren de meest eigenwijze gamessite, zoals we dat we gewend zijn van een FOK! pagina.

Enjoy!

(aka MrSubtle)
Hoofdredacteur