Mr (not so) Subtle...

MrSubtle op de FP...?
Ik ben begonnen en aangenomen als nieuwsposter inmiddels enkele maanden geleden (november 2002). Het schrijven van game-reviews bleek me toch al snel meer te interesseren en in januari ben ik dan ook overgestapt van nieuws naar reviews. Ik mod wel eens wat en 'wie modt maakt vrienden' dus er zullen de nodigen zijn die zich al aan mij hebben geirriteerd. En ik doe nog veeeel meer, maar da's allemaal saai.

Update 26 april 2003
Inmiddels heeft men mij gebombardeerd tot eindredacteur van reviews en maak ik samen met Veerboot (eindredacteur nieuws), Tha_Blont (eindredacteur columns) en Angelic1 (public relations) het leven van de FP-crew zuur . Vragen en suggesties over reviews kunnen dus altijd naar mij worden gestuurd.

MrSubtle?
Die nick is verzonnen door anderen. Ik chat veel op internationale IRC kanalen en al snel stond ik daar bekend als "Mr NOT so Subtle". Uiteraard werd dit sarcastisch omgevormd tot MrSubtle. Hoe (on)subtiel ik ben mag ieder voor zichzelf uitmaken . Mijn oude nicks waren snullie, snullers en Arashi voor wie mij denkt te herkennen.

MrSubtle in 't echt?
Mijn grootste hobby is het houden van twee moerasschildpadjes. Ze luisteren heel goed () naar de namen Huppie en MiepMiep (ja ja ja) en ze zijn heeeeel slim en groot en sterk en vooral mannelijk .

Maar goed, verder speel ik eens graag een bord- of computerspelletje en begeef ik me ook nog met enige regelmaat op het wilde westen van het internet (het EFnet IRC netwerk).

Dan is er uiteraard nog "Mooswief" mijn lieve vriendinnetje waar ik sinds kort mee samen woon en zover ik weet hebben we geen kinderen. Hobbies zijn behalve bovengenoemden nog reizen en filmpjes kijken.

MrSubtle's A/S/L?
- 26
- Mannetje
- Geleen ("Marco uit Geleen")

MrSubtle voor rotte vis uitkafferen?
Dat kan! Voor alle (dus ook positieve ) feedback kan men mij bereiken op mrsubtle@fok.nl of via ICQ (56485336). Verder ben ik te vinden op de FOK! IRC server onder de nick MrSubtle of op EFnet in #vent of #banned