Vecht mee met FOK! in Dreadnought

Dreadnought begint vandaag met een stress-test van de server in Operation Meltdown. Van 17:00 tot 23:59 kun je meestrijden in grandioze space battles. In onze preview kun je lezen hoe vet Dreadnought eruit ziet en of het iets voor jou is.

Dreadnought is een strategisch free-to-play space-oorlogspel in teamverband. Er zijn nu bèta-tests bezig voor de pc, maar achter de schermen wordt er ook aan een PlayStation-versie gewerkt. Je kan jouw schepen met zowel toetsenbord en muis als een gamecontroller bedienen.

 

Als dank voor je moeite krijg je 500 Grey Box-punten, die worden toegevoegd aan je account. Bij de volgende bèta of de officiële release heb je dan een leuke voorsprong. De ontwikkelaars van Yager geven hieronder wat achtergrondinfo over Operation Meltdown. Wat je moet weten is: we gaan keihard knallen totdat de servers crashen.

Deze stresstest is alleen voor pc. Wil je meedoen, we hebben nog een paar extra codes. Schrijf in de reacties hieronder waarom juist jij vanavond mee moet knokken en misschien wordt jij wel gekozen. Alleen reacties die voor zaterdag 17 december 15:59 op de site staan doen mee. Je hebt ook een geldig emailadres nodig en een account bij Grey Box, maar dat spreekt voor zich.

Dus zeg ’t maar: waarom moet jij die code hebben?