CHI is live!

Chinese aanbieders van elektronica als camera’s, telefoons, drones, gadgets en accessoires zijn al jaren bezig aan een opmars met producten die qua kwaliteit niet langer onderdoen voor spullen die in Nederlandse winkels te koop zijn, maar vaak wel stukken goedkoper zijn. Vanaf 8 september brengt FOK! consument en aanbieder samen in een nieuw, speciaal platform: CHI. Te vinden op http://chi.fok.nl.

Diverse webshops en fabrikanten werken samen met FOK! om de ‘afstand’ tussen Nederland en China enorm te verkleinen. In het speciale forum CHI (The China Shop) bieden de shops in hun eigen topics webcare en zijn ze direct aanspreekbaar voor het beantwoorden van allerhande vragen. Hier is het mogelijk om mooie prijsvragen, acties en, ook zeker interessant, fikse kortingen te regelen. Iets dat tot dit moment nog niet bestond in Nederland. Direct contact met meerdere partijen op één plek is uniek.

Van GC naar CHI
De stap naar een eigen plek op FOK! is een logische. Al sinds 2009 worden in de forumreeks Chinese Webshops alle aspecten van Chinese webshops en producten uitgebreid besproken. Sinds de start van deze langlopende reeks en zijn voorganger zijn er al meer dan 100.000 berichten geplaatst. En nu volgt er dus een compleet, interactief platform.

Vraag … en antwoord
In "The China Shop" kunnen users producten, webshops en fabrikanten bespreken, reviewen en vergelijken. Dankzij de nauwe samenwerking blijft een reactie van de desbetreffende partij nooit lang uit ... Zij zitten namelijk ook niet stil, maar houden de interesses van de user nauwlettend in de gaten om daar handig op in te kunnen spelen met een aanbieding, een actie of gewoon een duidelijk en eerlijk antwoord op eventuele vragen. Op deze innovatieve wijze hoopt FOK! de Nederlandse consument snel, doeltreffend en aantrekkelijk te kunnen helpen in de zoektocht naar hét product dat het best aan alle eisen voldoet.

Chinese vlag