Mogelijk toch derde Sex and the City-film

Fans hoeven de hoop op een derde Sex and the City-film mogelijk niet te laten varen. Volgens zangeres en actrice Jennifer Hudson, die een rol had in het eerste deel, is er een kans op een vervolg. "Ik denk dat het best eens zou kunnen", zei Hudson donderdag op de Amerikaanse radiozender Dish Nation.

"Ik heb er een gesprek met iemand over gehad. Dus als er gesprekken gaande zijn, is er een kans dat het gebeurt. Houd het in de gaten", vervolgde de 33-jarige zangeres. Hudson was in de eerste Sex and the City-film, die in 2008 verscheen, te zien als Louise, de assistent van hoofdpersonage Carrie Bradshaw.

Al langer wordt gefluisterd dat er een derde film komt. Sarah Jessica Parker, die in de gelijknamige tv-serie en films de hoofdrol speelde, zei in juni nog dat er al een verhaal klaar ligt. "Het is een prachtig en lief verhaal maar of we het ook gaan vertellen, moeten we nog zien."

De tv-serie Sex and the City, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot en met 2004 te zien. Hoewel de verfilmingen goed werden bezocht, waren de recensies niet al te best. Zo werd meerdere malen geschreven dat de films een stuk oppervlakkiger zijn dan de show.


Mogelijk toch derde Sex and the City-film (Foto: Novum)