FIFA Ultimate Team krijgt nieuwe features

Met meer dan twaalf miljoen gebruikers, is FIFA Ultimate Team de populairste gamemode in FIFA 14. Het is dan ook logisch dat ook in FIFA 15, Ultimate Team een update krijgt. Vanaf september zal er onder andere een nieuwe gamemode binnen Ultimate Team zijn en zal je spelers kunnen huren.

EA Sports heeft vandaag vier vernieuwingen ten opzichte van vorig jaar bekendgemaakt en ook herinneren ze ons eraan dat Xbox gebruikers extra legendes krijgen. De eerste vernieuwing is een compleet nieuwe gamemode; Friendly Seasons. In Friendly Seasons kan je tegen vrienden spelen en als je genoeg wedstrijden wint kwalificeer je, je voor een betere divisie.

Behalve een nieuwe gamemode is het mogelijk om spelers te huren. Gehuurde spelers zijn, net als in het echt, slechts een korte periode in jouw bezit. Na een bepaald aantal wedstrijden zullen deze spelers weer verdwijnen uit jouw selectie. Door de nieuwe Concept Squad is het mogelijk om je ideale team samen te stellen. Dit maakt het makkelijk om te plannen welke spelers je in welke volgorde gaat kopen. De laatste verandering is de kwaliteiten van de spelers die op het kaartje staan. In plaats van koppen staat er nu hoe fysiek sterk de speler is.

FuT nieuwe kaart

FuT nieuwe legends