FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 17 april 2000

Whitney Houston aan de drugs

Ikke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Arista, de platenmaatschappij van Whitney Houston, heeft de zangeres onder curatele gesteld. De platenmaatschappij heeft twee vrouwen aangewezen die de zangeres vierentwintig uur per dag in de gaten moeten houden en erop moeten toezien dat ze haar afspraken nakomt.
De zangeres zou verslaafd zijn aan drugs en er hierdoor niet helemaal met haar koppie bij zijn. Zo ging haar optreden tijdens de jaarlijkse Oscar-uitreiking onlangs niet door omdat Houston de teksten van haar liedjes niet kon onthouden.

Arista wees de twee vrouwen eerder aan om te bereiken dat zij het concert ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van de platenmaatschappij niet zou vergeten. Maar zij heeft inmiddels besloten de zangeres de gehele dag in de gaten te laten houden.

Een kennis van de zangeres meent dat de maatregel werkt. "Whitney schijnt te aanvaarden dat deze vrouwen haar de steun kunnen geven die zij nodig heeft en zij op hun beurt hebben de strenge instructie om Whitney te behoeden voor ondoordachte handelingen."

Geld maakt meer kapot dan je lief is...

Feesten tegen ziektes

Ikke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

"Leef er maar lekker op los, want dat is gezond voor je". Dit is de belangrijkste aanbeveling uit een Brits onderzoek naar schuldgevoelens. Het hebben van schuldgevoelens over de aangename dingen des levens kan de gezondheid schaden, menen de wetenschappers.

Mensen die zich schuldig voelen over eten, drinken, roken, televisie kijken en seks hebben een zwakker immuunsysteem en zijn daardoor veel vatbaarder voor verkoudheid en griep. Verder voelen vrouwen zich vaker schuldig en kunnen dus sneller ziek worden dan mannen, is conclusie van de onderzoekers. "Mensen moeten genieten van hun 'zonden', zolang ze niet schadelijk voor hen zijn", zegt hoofdonderzoeker Geoff Lowe. Hij vindt dat de nadruk in het leven moet liggen op de positieve dingen. "Wij moeten de lusten vergroten", aldus Lowe.

Dus zolang ik me niet schuldig voel dat ik rook blijf ik kerngezond

Kloot velt motorrijder

Djeez had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In het Drentse dorpje Diever is dit weekend een motorrijder onderuitgegaan toen een groepje klootschieters (een Drentse balsport ) aan het klootschieten was op de openbare weg. Eén klootschieter keek niet uit waardoor de kloot bij de motorrijder tussen zijn voorwiel en spatbord kwam. De motorrijder kwam hierdoor ten val maar is ongedeerd gebleven.
De klootschietbond pleit nu voor strengere regels.

Het blijft oppassen met die kloten

Oeps pardon, maar ik leef nog

Een 60-jarige Japanse scheepstimmerman kwam thuis van een dag hard werken en zag dat zijn familie bezig was met zijn begrafenis. De politie had de familie eerder ingelicht dat de man was overleden in een verkeersongeluk. Mensen ter plaatse van het ongeluk en zelfs de zwager van de man hadden het lichaam van het slachtoffer geïdentificeerd als zijnde van de timmerman.

De politie realiseerde zich de fout pas nadat de familie ze opbelde met de mededeling dat de overledene net kwam binnenlopen.

Slordig foutje??


Start 'gratis' een internetbedrijf

Starfreak2000 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Startende internetproviders krijgen veel producten en diensten gratis. Hierdoor is de drempel om een eigen internetbedrijf te beginnen erg laag geworden. Er zitten echter nogal wat addertjes onder het gras bij deze zogenaamde 'gratis' producten. Vaker wel dan niet gaat het om lange termijnafspraken waarbij achteraf alsnog veel geld moet worden betaald.

Zelfs bedrijven als Yahoo, Microsoft en Intel doen mee aan het aanbieden van diensten en informatie tegen zeer lage tarieven.

En wij maar denken dat voor niets alleen de zon opgaat

Ook poen in de herhaling

The Animated Gif*Friends (drukke baasjes ) had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Acteurs en actrices uit diverse Nederlandse series willen bovenop hun honorarium een vergoeding voor herhalingen, verkoop aan het buitenland of van cd's en video's. Sterren uit series als GTST, Baantjer, Onderweg naar Morgen en In de Vlaamsche Pot hebben een intentieverklaring van de vakbond FNV Kiem ondertekend.

De bond is het actiejaar 'Naburige rechten zijn van jou: niet afstaan, wel verkopen' begonnen. De ondertekening van de verklaring is het begin van de actie. In de contracten die de acteurs nu hebben, kan niet worden nagegaan of en hoeveel er voor de naburige rechten wordt betaald. Krachtens de Wet op de naburige rechten hebben zij recht op een vergoeding. Met de actie en een proefproces wil de bond afdwingen dat werkgevers de afkoop van de rechten duidelijk vermelden in contracten.

De acteurs die meedoen zullen dat in hun contractbesprekingen aan de orde stellen. De actie wordt met stickers en gesprekken in kleedkamers verbreed. Bij FNV Kiem zijn ongeveer 1200 van de bijna 4000 acteurs in Nederland aangesloten.

Hier het hele verhaal...

Stena Line te koop

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Zweedse rederij Stena Line is te koop. Directeur Sten Olssen verklaarde dit afgelopen maandag in een interview met een Zweedse zakenkrant.
De afschaffing van de belastingvrije verkoop binnen de Europese Unie heeft gezorgd voor gigantische verliezen in 1999 (way to go overheid.. geweldige plannen hoor.. Petje af...)

De rederij, die onder andere de route tussen Hoek van Holland en Harwich bevaart, staat open voor een overname. ,,Het moet wel een serieuze koper zijn, die het bedrijf niet in stukken hakt'', aldus de topman.

Stena Line behoort tot de grootste veerdienstmaatschappijen ter wereld. 10,4 miljoen passagiers werden in 1999 door de rederij vervoerd.
Het verlies over het afgelopen jaar bedroeg 496 miljoen Zweedse kroon (f 131 miljoen) bij een omzet van 7 miljard kroon (f 1,9 miljard).

Tja, het lijkt weinig, maar ik zou 't niet graag verliezen moet ik eerlijk zeggen...

Politie Culemborg pakt

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Culemborg heeft de politie twee mannen opgepakt die mogelijk gewerkt zouden hebben als zogeheten 'loverboys'. De twee (18 en 25 jaar) zouden miderjarige meisjes tot prostitutie hebben gedwongen. Verder zouden zij hebben gehandeld in harddrugs.

Loverboys zijn mannen, die jonge meisjes verleiden met dure cadeaus en attenties. Ze doen alsof ze een serieuze relatie willen onderhouden. Als het meisje eenmaal in hun ban is en voor een flink bedrag aan geschenken heeft geaccepteerd eist een loverboy dat het meisje 'terugbetaalt' als prostituee. De meisjes worden daarbij vaak zwaar onder druk gezet en bedreigd

De politie kwam op het spoor van de mannen door een onderzoek naar de handel in harddrugs. Bij de aanhouding van de Culemborgers vorige week had de 25-jarige vijftig gram heroïne bij zich. In een woning in Culemborg vond de politie heroïne, cocaïne en amfetamine. Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen of er aangifte is gedaan tegen de mannen vanwege de loverboypraktijken. Hij bevestigt wel dat de Culemborgers elders in het land actief waren.

Het is nog onduidelijk of er meer aanhoudingen zullen volgen...

Dit is echt om ziek van te worden...

Roger Moore gaat weer spioneren

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Na 15 jaar geleden zijn license to kill aan de wilgen te hebben gehangen, zal Roger Moore wederom in de huis van een Britse spion kruipen. De inmiddels 72-jarige Britse acteur is een van de hoofdrolspelers in The Enemy, een thriller over biologische oorlogsvoering.
Moore verscheen twee jaar terug voor het laatst op het witte doek, in een gastrolletje in de film van de Spice Girls. Sindsdien hield hij zich vooral bezig met zijn ambassadeurschap voor het VN-kinderfonds Unicef. Moore pakt zijn oude beroep naar eigen zeggen weer op "omdat de mensen anders zouden denken dat ik met pensioen ben", zo meldt de Britse omroep BBC.

In 1985 kroop de bejaarde acteur voor het laatst in de huid van meesterspion James Bond in de film "A view to a kill".
Naast Roger Moore spelen in "The Enemy" zowel BH90210's hartenbreker Luke Perry en Patsy Kensit, zangeres en vrouw van Liam Gallagher van Oasis.

Blijft Duchovny (Fox Mulder) toch?

Berichtten wij vorige week nog dat David Duchovny waarschijnlijk The X-Files zou verlaten, nu blijkt hij toch weer te twijfelen over een terugkeer als Fox Mulder in het volgende seizoen van de mega-populaire science-fiction serie. Dat is niet zo heel vreemd, aangezien de producenten hem een bedrag van maar liefst 1 miljoen dollar per aflevering hebben aangeboden. Met dit aanbod is er dus weer hoop op een achtste seizoen!

[Dank aanStarfreak2000 die ons dit meldde via de newssubmit.]

Bejaarde man pleegt overval

Een 70-jarige man wordt ervan verdacht een overval te hebben gepleegd op een bank in Nieuwlande.
De man werd gezien toen hij 's avonds in z'n auto stapte die diezelfde morgen was gebruikt als vluchtwagen. In de auto trof de politie een masker, de kleding en een mes aan dat bij de overval was gebruikt.
De man zit inmiddels achter slot en grendel voor verhoor.

Dit was zeker een jeugddroom van de man, die hij nog nooit verwezenlijkt had

'Cyberborsten' zorgen voor gemengde gevoelens

Geen echte vrouw, maar Lara Croft is het nieuwe model van een bekende BH-fabrikant. De virtuele vamp, heldin uit het spel 'Tomb Raider' heeft volgens de reclamemakers de ideale maten. Aan de advertentie is door drie mensen zo’n 2,5 maanden gewerkt en de kosten bedroegen een slordige 400.000 gulden.

Lara's borsten zijn ooit ontworpen aan de hand van die van een echte vrouw. In Engeland reageert men verschillend op de keuze voor miss Croft. Moderedactrice Nicole Thompson vind het belachelijk dat we na de supermodellen er nu zelfs een uit de computer trekken.

Alsof al die foto's in die modebladen niet door computers zijn geretoucheerd.

Met ander voer krijg je 'm wel omhoog

Impotentie is de afgelopen tijd uitgebreid bekeken door enkele Italiaanse artsen. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat impotentie niet alleen veroorzaakt kan worden door stress en roken, maar ook door slechte eetgewoonten. Een goede maaltijd met weinig vet doet namelijk wonderen. Vol trots presenteerden het groepje urologen hun potentiediëet op een conferentie in Brussel. In Zweden heeft een medisch team het diëet geprobeerd en de resultaten zijn veelbelovend.Volgens de onderzoekers kunnen met vet bereide maaltijden een goede vrijpartij behoorlijk in de weg staan.
Wie gewoon ff snel alles omhoog wil hebben kan beter even geen spek, geroosterd varkensvlees of worst eten. Impotente heren zullen dus moeten opletten wat ze eten. Een goede keuze is voedsel zoals champignons, tonijn, walnoten en kalfsvlees.
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.