Mannen met kleine pikkies hebben 1 voordeel ten opzichte van de grootgeschapenen

Grootte doet er dus wel toe als het om salaris gaat, maar niet zoals gedacht. Uit een enquête van de webshop OnlyBuy bleek dat grootverdieners meestal de kleinste pikkies hebben.

Om te bepalen of de verhoudingen van de penismaten inderdaad samenhangt met de hoogte van het salaris, liet de webshop 997 mannen vragen beantwoorden over hun werk, het bijbehorende salaris en de afmetingen van hun mannelijkheid. Meer over dit 'onderzoek' valt te lezen bij The Sun .

Uit dit ongewone onderzoek bleek dat mannen met penislengtes van circa 17 tot 20 cm gemiddeld ongeveer $ 35.700 en $ 50.300 per jaar verdienden.

Ondertussen verdienden  de mannen met een penislengte van 7,5 cm - de drempel voor een micropenis - een gemiddeld jaarinkomen van ongeveer $ 76.780. Mannen met een piemel van 10 cm lang bleken veel meer kans te hebben om gepromoveerd te worden, volgens de enquête.

De grootgeschapenen moeten zich echter niet al te veel zorgen maken, een onderzoek van datingsite Big One wat uitgevoerd is in juli concludeerde dat een roede van 20 cm door veel vrouwen als de ideale maat beschouwd te worden. Dat is toch mooi meegenomen!

Uit de enquete van de webshop OnlyBuy bleek verder dat onder kunstenaars veel pikken van 20 cm lengte voorkomen, terwijl bankiers relatief vaak een micropenis bezitten.

Op de tweede plaats in penislengte kwamen ambachtslieden, die meestal een pik van 15 t/m 18-cm lengte bezitten. De medische professionals staan in de middenmoot  met een gemiddelde penislengte van 13 cm.