Games voor Xbox One

FIFA 14

Jaarlijks komt er een nieuwe FIFA op de markt. Door de verlate lancering van Xbox One in Nederland, komt voor dit platform FIFA 14 erg laat. Sterker nog, FIFA 15 is alweer enige tijd beschikbaar. Het advies is dan ook om FIFA 14 te laten liggen en van start te gaan met FIFA 15.

Niet dat er iets mis is met FIFA 14, integendeel. De game speelt lekker weg, online zit goed in elkaar en werkt vlekkeloos en grafisch is er weinig op FIFA 14 aan te merken. Het spel is goed gebalanceerd, waardoor niet één type speler een vast voordeel heeft op de rest. Wat dat betreft leert EA wel van de fouten van eerdere delen.

Op bijna elk gebied, want glitches zal je nog regelmatig tegenkomen. Gelukkig zijn het meestal geen spelverziekende glitches, maar meer grappige glitches in de vorm van raar gedrag van spelers of rare animaties. Toch straalt het een beetje amateurisme uit, ook al is het lollig.

Verder is FIFA FIFA en kun je beter gaan voor FIFA 15. Die keuze is uiteraard aan iedereen om zelf te maken. Ben je op zoek naar een voetbalspel, dan is FIFA in ieder geval een traditioneel goede keuze.