Vijf gametips voor de maand september

Game: Grand Theft Auto V
Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Ontwikkelaar: Rockstar North
Uitgever: Rockstar Games
Releasedatum: 17 september 2013
Genre: Actie


Ja, wat had je dan verwacht? Dat we Grand Theft Auto V niet als gametip zouden vernoemen? Get real! Vijf jaar na Grand Theft Auto IV komt de serie weer naar onze consoles toe. We gaan terug naar San Andreas en Los Santos. Dit keer niet met één, maar drie hoofdrolspelers, Michael, Trevor en Franklin. 

Elke personage heeft een eigen stijl en een eigen speciale vaardigheid, zoals bullet time bij Michael. Ondanks dat je soms verplicht moet switchen tussen de personages, kun je op andere momenten ook zomaar wisselen tussen de drie. Er zijn zelfs missies waarbij er een samenwerking tussen de drie mannen moet plaatsvinden.

Grand Theft Auto V is een grote open wereld waarin je vrij kunt gaan en staan waar je wilt. Het is veruit de grootste spelwereld in de GTA-serie tot nu toe. Er is ook een gigantisch groot aanbod aan voertuigen waar je gebruik van kunt maken. Van auto's en motoren, tot boten en helikopters. You name it, GTA's got it. Alle auto's zijn ook nog een naar eigen wens aan te passen in de garage. Kortom, er is meer dan genoeg te doen. Zeg je vrije tijd maar gedag.

Waarom gaat dit spel slagen?
Omdat Grand Theft Auto V.

Waar kan het misgaan?
Uuhhh, niet.