Win kaartjes voor Uncharted 3-launchparty

Uncharted 3: Drake's Deception is het nieuwste deel van de Uncharted-reeks waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. De game is gemaakt door de veelgeprezen ontwikkelaar Naughty Dog en is exclusief voor PlayStation 3. Uncharted 3: Drake's Deception is speelbaar in stereoscopisch 3D en neemt je mee op een spectaculair avontuur. Als avonturier reis je af naar spectaculaire locaties en stel je je leven in de waagschaal in het mystieke hart van de Arabische Woestijn. Het spel komt exclusief voor PlayStation 3 uit en ligt vanaf 2 november in de winkels.

Omdat het spel 2 november in Nederland verschijnt geeft Sony Computer Entertainment Nederland een launchparty voor genodigden op dinsdag 1 november. Deze vindt plaats in Amsterdam vanaf 20:00. FOK!games mag drie mensen naar de launchparty van Uncharted 3: Drake's Deception sturen. De winnaars mogen een introducé meenemen. Om kans te maken op de kaartjes moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Wat is de volledige naam van de hoofdpersoon in Uncharted 3: Drake's Deception?

Je kunt tot en met zondag 30 oktober je antwoord op deze pagina invullen. Zorg wel dat je dinsdagavond beschikbaar bent en in Amsterdam kan zijn.