Donkey Kong: King of Swing

Het spel ziet er als vanouds goed uit. Van de frisse scherpe kleuren, tot de vloeiende bewegingen van de hoofdpersoon: het is allemaal een genot voor het oog. Ook de liedjes en geluidseffecten zijn vrolijk zonder irritant te worden en het zal ongetwijfeld voorkomen dat je jezelf betrapt op het fluiten van de verschillende deuntjes die het spel rijk is.

<\/center>

Het zal geen verrassing zijn dat je naast medailles ook bananen verzamelt in dit spel. Deze kun je weer gebruiken om Donkey met een druk op de B-knop te healen of zelfs om tijdelijk onsterfelijk te worden.

Echter, het spel bevat een minpunt, en dat is een forse. De eerste paar uren dat je het spel speelt, zul je het hoogstwaarschijnlijk ontzettend naar je zin hebben. Het slingeren is echt heel erg goed uitgewerkt en het is gewoon erg origineel. Het probleem is echter dat dit het hele spel is. Je zult weinig anders doen dan slingeren en dat is waar de schoen wringt. Op een gegeven moment is het simpelweg niet boeiend meer. De verschillende soorten werelden, zoals de woestijnwereld of de ijswereld kunnen hier ook geen verandering in brengen.