Lifestyle: Eronieuws (18+)Volgens de meteorologische kalender is de herfst al weer bijna twee weken geleden aangebroken. Dat betekent niet alleen dat de kans op een nat pak toeneemt, het wordt ook nog eens elke avond vroeger donker. Lekker de gordijnen dicht, kaarsjes aan en tijd om van elkaar te genieten. Daarom bespreekt FOK! ook deze maand weer een aantal erotische artikelen, zodat jij weet wat wél en niet de moeite waard is.


Bondage Ball met dvd


Vorige maand bespraken we een tie-up kit die zo'n beetje in elk bed gebruikt kan worden. Gemakkelijk met een aantal banden je partner vastleggen aan het bed en je hebt volledige controle. Een andere manier om overgeleverd te zijn aan je geliefde is door gebruik te maken van de Bondage Ball. Het principe is vrij simpel. Iedereen kent wel die grote hardrubberen gymnastiekballen waarop je je lekker kunt uitstrekken of die je kunt gebruiken voor je buikspieroefeningen. Ontzettend handig als je bepaalde standjes eens wilt uitproberen; je kunt op de bal zitten, er overheen hangen of als ruggensteun gebruiken. En om het geheel nog wat meer spice te geven zitten er aan de zijkant twee boeien bevestigd waarmee je de polsen of enkels van je partner vast kunt zetten. Zo kun je eigenlijk op elke oppervlakte je partner vastbinden, zonder dat deze zichzelf hoeft te ondersteunen. Zo'n bal kun je natuurlijk niet echt makkelijk opbergen, vandaar dat deze versie opblaasbaar is (krijg je ook geen vragen van de visite!). Een nadeel ervan is dat je niet spontaan 'de bal' er even bij pakt om te gebruiken: je moet echt even je energie aanspreken om de bal flink op te blazen; een pompje zou eventueel uitkomst bieden. De bal is van een stevig materiaal, is niet duur en vooral voor de avontuurlijke man/vrouw erg geschikt. Bij de Bondage Ball krijg je gratis een pornodvd van Tera Patrick; een weinig subtiele film van anderhalf uur.


Clone a Willy Original


Al eerder besteedden we aandacht aan een pakket om een rubberen kopie te maken van je jongeheer; toen was het pakket voldoende, maar er is nu een concurrent op de Nederlandse markt verschenen; tijd voor een review! De Clone A Willy oogt in de verpakking in ieder geval al moderner en zit in een strak uitziende koker. Ook de meegeleverde gebruiksaanwijzing doet vermoeden dat we hier te maken hebben met een pakket dat makkelijk te gebruiken is en een goed resultaat geeft.Het principe is vrij eenvoudig. In de verpakking vind je een mix om een gel mee te maken; de gel gaat vervolgens in de meegeleverde koker. Het is dan zaak om je penis zo erect mogelijk te krijgen en ongeveer 90 seconden in de koker te plaatsen. De gel blijft vervolgens de vorm van je penis aanhouden, zodat je een mal hebt waar je de vloeibare rubber in kunt gieten. Daarna laat je het rubber een paar uur drogen en heb je een dildo van je eigen lid. In vergelijking met het eerder geteste pakket is de Clone A Willy veel makkelijker in gebruik, waardoor het resultaat ook mooier en realistischer is. Daarnaast is de gebruiksaanwijzing duidelijker en ziet de verpakking er simpelweg leuker uit, waardoor het een leuk 'relatiegeschenk' is. Naast de originele versie, met een rubberen dildo als resultaat, zijn er ook een aantal varianten te koop, zoals de 'Glow in the Dark' en de 'Chocolat'. De Clone A Willy is vooral leuk om eens te gebruiken of om weg te geven, maar waarschijnlijk is een gewone dildo makkelijker in het gebruik.


Cone Vibrator


De merkwaardig uitziende Cone vibrator werd ooit ontworpen door Alan Driscoll om gebruikt te worden binnen het SM-spel, maar bleek voor de gebruikers veel te comfortabel. Dat zijn althans de woorden die gebruikt worden om hem te verkopen. Opmerkelijk is het apparaat zeker; de roze en zachte kegelvormige vibrator zit in een piramidevormige felroze verpakking en lijkt zodoende meer op een doos vol snoepjes dan op een erotische verrassing. Op de doos staan gelijk een aantal suggesties hoe de vibrator te gebruiken is. Opmerkelijk daarbij is dat er aangegeven wordt dat de vibrator voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken is, maar in de praktijk valt de functionaliteit voor mannen tamelijk tegen. De Cone Vibrator moet het namelijk alleen hebben van de vorm en de vibratie en dat laatste is in dit geval voornamelijk stimulerend voor vrouwen. De Cone Vibrator is vooral zittend of liggend goed te gebruiken. Simpelweg omdat de top van de kegel dan vibreert bij de meest erogene zone van het vrouwelijk lichaam. Daar komt hij dan ook goed tot zijn recht, want je kunt de vibrator op 16 verschillende snelheiden en frequenties instellen. Jammer genoeg is het apparaat niet uitgerust met een afstandsbediening, want als je er lekker op ligt en je wilt de frequentie wat hoger zetten moet je de bediening op het apparaat zelf gebruiken. De Cone Vibrator krijgt zijn stroom van 3 grote blokbatterijen, dus je kunt je wel voorstellen wat voor vibratie dat op kan leveren. De Cone Vibrator is ideaal voor vrouwen die lekker gestimuleerd willen worden terwijl ze wat anders doen, maar vrij onhandig om te gebruiken tijdens een vrijpartij.
Kama Sutra the Game


Tot nu toe hebben gereviewde erotische spellen in Eronieuws nog nooit echt op een positieve beoordeling kunnen rekenen. Het enige spel dat echt de moeite waard is om eens te spelen is het bekende Partnerlink, waarin geheime opdrachten en rollenspellen centraal staan. Van de makers van Partnerlink komt nu het spel Kama Sutra, waarin de Oosterse leer van de erotiek centraal staat. Het spel draait om een viertal dobbelstenen die aangeven welke positie man en vrouw aan moeten nemen en welke 'erotische' actie ondernomen moet worden op welk lichaamsdeel. Voordat je echter met de dobbelstenen aan de slag mag moet je als stel eerst worden opgewarmd. Dit doe je door een vijfde dobbelsteen te gebruiken die je aangeeft welk voorspel je als partners moet klaarmaken voor het echte werk. De instructies voor zowel het voorspel als het echte werk worden beschreven in een tweetal kleine boekjes waarin uitleg wordt gegeven over de essentie van de Kama Sutra en de verschillende standjes die je kunt gebruiken. Kama Sutra The Game is een ideaal spel om de essentie van de Kama Sutra al spelender wijze te leren kennen. Een echt spelelement ontbreekt, het is meer een leidraad voor een vrijpartij volgens de idealen van de Kama Sutra. Het spel is zeker vaker te gebruiken, maar je moet er wel even voor gaan zitten; je hebt niet altijd zin om de boekjes en dobbelstenen uit de kast te trekken.


The Tongue Joy


Elke man die wel eens een vrouw oraal heeft proberen te bevredigen kent waarschijnlijk het gevoel dat je niet snel genoeg bent. Je voelt je als het ware beconcurreerd door haar favoriete vibrator die maar liefst 1000 trilbewegingen per minuut kan maken en verrekt haast je tongspier om die ervaring voor haar te kunnen evenaren. De makers van de Tongue Joy hebben daar nu wat op gevonden, want nu kun je je vriendin het beste van twee werelden geven. Een kleine kogelvormige vibrator die je met een elastiek kunt bevestigen aan de voorkant van je tong geeft je nu eindelijk de mogelijkheid om met minimale inspanningen een maximaal resultaat te geven. Dat klinkt ideaal en gedeeltelijk is het dat ook, maar er zitten wel wat kleine ongemakjes aan de Tongue Joy. Allereerst zit je natuurlijk wel met een strak elastiekje om je tong en om eerlijk te zijn, dat is een vreemd en misschien wel onprettig gevoel. Daarnaast ligt het mini-vibratortje natuurlijk niet stil en wordt één van je meest gevoelige spieren, de tong, wel erg gekieteld door de trilfrequentie. Gelukkig kun je, mocht de ervaring op je tong je teveel zijn, de Tongue Joy ook altijd nog met een elastiekje om je vinger plaatsen om op die manier de clitorus te stimuleren. De Tongue Joy wordt geleverd in een net etuitje, met accesoires om de mini-vibator te gebruiken met een tongpiercing en bevat het tasje een drietal opzetstukje in verschillende kleuren. De Tongue Joy is vernieuwend, spannend en voor vrouw én man zeer erotiserend, maar je moet wel even wennen aan het gebruik ervan.
Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!