FOK! Wat een weer: zonnig en op Limburg na droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend is het in het zuidoosten bewolkt en valt daar eerst nog af en toe regen. In de rest van het land blijft het droog en breekt de zon steeds beter door. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Limburg maakt nog kans op een enkele bui, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordwesten tot 18 graden in het zuidoosten. De wind komt uit een westelijke richting en is boven land zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied waait het soms vrij krachtig.

Vanavond zijn er perioden met zon en blijft het overwegend droog. De wind draait van het westen naar het zuidwesten en is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C vlak aan zee tot plaatselijk 4°C in het oosten van het land. Er staat weinig wind. In het noordelijk kustgebied staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Het lijkt vandaag een droge, zonnige dag te worden (Foto: Professionele-idioot)
Het lijkt vandaag een droge, zonnige dag te worden (Foto: Professionele-idioot)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.