Uitslag FC Volendam - Feyenoord

Feyenoord heeft donderdagavond niet kunnen winnen van FC Volendam. Op bezoek bij de nummer laatst in de eredivisie kwamen de Rotterdammers niet tot scoren en bleef het 0-0 in Volendam.

De eerste kansen in de wedstrijd tussen FC Volendam en Feyenoord was voor de thuisploeg. Zach Booth en Darius Johnson waren beiden gevaarlijk, maar de beste kans was voor Vivaldo Semedo. De Portugese spits raakte echter de binnenkant van de paal.

Na de lastige openingsfase nam Feyenoord daarna de controle over en kreeg ook de nodige mogelijkheden, maar bij rust was het nog 0-0. Ook in de tweede helft had Feyenoord de controle, terwijl Volendam via counters eruit probeerde te komen.

In Volendam zou het uiteindelijk 0-0 blijven, al was Igor Paixão via een vrije trap nog het dichtstbij de winnende goal, maar die raakte de buitenkant van de paal.