Atomic Heart-DLC focust op geile koelkast

In februari van dit jaar kwam Atomic Heart uit, een bijzondere game die zich afspeelt in een alternatieve werkelijkheid in 1955 waar de Sovjet-Unie als overwinnaar uit de Tweede Wereldoorlog kwam. De game krijgt binnenkort zijn eerste uitbreiding en die focust op een bijzonder personage uit de game, NORA de oversekste koelkast.

Atomic Heart is een shooter met RPG-elementen die zijn inspiratie haalde uit games als Bioshock en Fallout. In het spel kom je af en toe ook vending machines tegen waar je je wapentuig kunt upgraden. Deze futuristische verkoopautomaten (die, jawel, nogal op koelkasten lijken) worden beheerd door NORA, een A.I. die er nogal een uitgesproken persoonlijkheid op nahoudt. Nora houdt van "dominante mannen" die "ruig met haar omgaan" en wil graag dat je je "Polymer in haar spuit".

De nieuwe DLC voor Atomic Heart heet Annihilation Instincts en uit de trailer blijkt wel dat er weer genoeg te knallen valt met nieuwe vijanden en wapens, iets wat de main game ook al erg goed deed. De DLC draait om "A.I. gone rogue", wat sowieso al een centraal thema is in de game.

Wat NORA precies voor rol speelt is nog niet helemaal duidelijk, maar kennelijk krijgen we de mogelijkheid om de "waarheid te ontdekken" over deze mysterieuze geilnicht. Bekijk de trailer hieronder: de uitbreiding verschijnt op 2 augustus voor alle relevante platforms.