The Crew Motorfest aangekondigd

Ubisoft heeft The Crew Motorfest aangekondigd. De game komt dit jaar verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat The Crew Motorfest onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor pc.

The Crew Motorfest geeft autoliefhebbers de mogelijkheid om hun ultieme bucketlist te vervolledigen met een reeks op maat gemaakte races, thema-events en andere unieke uitdagingen. Op welke manier spelers ook van auto’s en autorijden houden, er is voor ieder wat wils. Op het eiland O'ahu in de Hawaïaanse eilandengroep verzamelen spelers zich samen met hun voertuigen om te racen door de straten van Honolulu, de asgrauwe vulkaanhellingen afdalen, avonturieren diep in het weelderige regenwoud, driften over de gevaarlijke bergwegen of gewoon chillen op het zonnige strand. Alleen of met hun crew verkennen spelers het hele eiland achter het stuur van honderden van de meest legendarische voertuigen.

Spelers kunnen de meest betrokken spelers vanaf morgen, 1 februari, reeds achter het stuur kruipen via het Insider-programma. Deze gesloten test, verdeeld in verschillende fasen, zal het ontwikkelingsteam helpen feedback te verzamelen om een optimale spelerservaring te garanderen bij de lancering en ook daarna. De eerste fase van het Insider-programma blijft beperkt tot PC om snelle iteraties mogelijk te maken. Tijdens de laatste fasen wordt deze gesloten test opengesteld voor consoles. Spelers kunnen zich vanaf nu registreren voor een kans op deelname aan het Insider-programma via www.thecrewgame.com/insiderprogram.