Uitslag Go Ahead Eagles - AZ

AZ is tenminste voor even koploper in de eredivisie. In de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles won de ploeg van Pascal Jansen met 0-3 in Deventer.

AZ begin aan een goede serie en ook in Deventer wisten de Alkmaarders een goed resultaat neer te zetten. In de slotfase van de eerste helft zorgde de Griekse spits Vangelis Pavlidis voor de openingstreffer. Snel in de tweede helft verdubbelde Djordje Mihailovic de score.

Yukinari Sugawara, die bij de eerste twee treffers de assists leverde, maakte vlak voor tijd de 0-3 en besliste daarmee definitief de wedstrijd. In blessuretijd werd er nog twee keer gescoord. Willum Thór Willumsson maakte in de 92e minuut 1-3 en paar minuten later zette Zico Buurmeester de 1-4 op het scorebord.