Stekelenburg maakt rentree in Oranjeselectie, St. Juste debuteert

Bondscoach Frank de Boer heeft Jeremiah St Juste opgenomen in de Oranjeselectie voor de WK-kwalificatieduels met Turkije, Letland en Gibraltar. Voor de 24-jarige verdediger van FSV Mainz is het zijn eerste uitverkiezing op het hoogste niveau. Ajax-goalie Maarten Stekelenburg keert na een afwezigheid van bijna drieënhalf jaar terug in de vaderlandse voetbalselectie.

Marco Bizot (AZ), Joël Drommel (FC Twente), Quincy Promes (Spartak Moskou), Kevin Strootman (Genoa CFC), Tonny Vilhena (FC Krasnodar), Stefan de Vrij (Inter) en Wout Weghorst (VfL Wolfsburg), die op de voorlopige lijst stonden, ontvingen deze keer geen uitnodiging.

Nederland trapt de WK-kwalificatiereeks af in Istanboel, waar Turkije op woensdag 24 maart in het Atatürk Olimpiyat Stadyumu de tegenstander is. Zaterdag 27 maart komt Letland op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Zowel in Amsterdam als in Istanboel wordt om 18.00 uur (Nederlandse tijd) afgetrapt. Oranje besluit de interlandperiode dinsdag 30 maart met een wedstrijd in en tegen Gibraltar. In het Victoria Stadium klinkt het beginsignaal om 20.45 uur.