Uitslag Feyenoord - FC Twente

Feyenoord is in zijn tweede competitieduel van dit seizoen tegen het eerste puntverlies aangelopen. In de eigen Kuip kwam het tegen FC Twente niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De start voor de Rotterdammers was dramatisch. Al na twee minuten scoorden de bezoekers na slecht verdedigen. Daarna herpakte Feyenoord zich en ging op jacht naar de gelijkmaker. Het kreeg diverse kansen en na een half uur zelfs een penalty. Deze werd gemist door Berghuis maar bij het gaan voor de rebound werd hij gevloerd. Nogmaals een strafschop en deze keer was het wel raak.

Vlak na rust kreeg Feyenoord een goede kans om op voorsprong te komen maar een schot van Linssen ging net over. Daarna daalde het niveau en pas in de slotfase waren er kansen om er toch nog een overwinning uit te slepen. Deze werden echter niet benut door Fer, Berghuis (tweemaal) en Narsingh.

Feyenoord

1 - 1

FC Twente

29' Berghuis(pen)    2' Cerný

Gele kaart: Linssen, Senesi, (Feyenoord), Zerrouki, Oosterwolde, (FC Twente)

Stadion: De Kuip, Rotterdam
Toeschouwers: 13.000
Arbiter: v.Boekel
Bijzonderheden: Berghuis mist pen.(28)