Getuigen gezocht van beschieting Club Blu

De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien hoe er vannacht, de nacht van zondag 30 op maandag 31 augustus, werd geschoten op de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. De politie trof meerdere inslagen in de deur van de hoofdingang van de club. Ook werden er meerdere hulzen gevonden, afkomstig uit een vuurwapen.

Rond 03.15 uur kreeg de politie een melding dat er kort daarvoor schoten waren gehoord op de Prins Alexanderlaan. Eenmaal ter plaatse troffen de toegesnelde agenten meerdere inslagen in de deur en vonden ze op straat verschillende hulzen. De club was tijdens de beschieting nog open. Er raakte niemand gewond en de nog aanwezigen zijn rustig huiswaarts vertrokken. De politie startte direct een onderzoek. Camerabeelden worden bekeken en enkele getuigen zijn al gehoord.

Twee mannen op een scooter
Uit onderzoek blijkt dat de club tussen 03.05 en 03.10 uur beschoten is. Volgens getuigen gingen er na het horen van de knallen twee mannen vandoor op een scooter. Mogelijk hebben zij iets met de beschieting te maken. 

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!