De Toekomst van Nederland: ons leven na corona

De coronacrisis heeft een ontwrichtende invloed op onze samenleving. Maar hoe ziet het leven eruit ná de crisis? Hoe ziet Nederland onze toekomst? Op dinsdag 26 mei zendt SBS6 om 20.30 uur eenmalig de talkshow De Toekomst van Nederland: ons leven na corona uit.

In deze speciale samenwerking tussen Hart van Nederland en het AD staat de vraag centraal wat we leren van deze crisis en wat dat betekent voor ons leven daarna. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam laten in de studio een breed gezelschap gasten uit het hele land aan het woord: allemaal Nederlanders die direct geraakt zijn door de crisis.

De blik is gericht op de toekomst. Wat is blijvend, ook als er een vaccin is?
Belangrijkste thema’s zijn gezondheidszorg, werk en samenleven. Heeft straks iedereen nog recht op zorg, ook als je ongezond leeft? Wordt thuiswerken de norm? En houden we een anderhalve-metersamenleving?

Met representatief onderzoek via het Wat vindt Nederland-panel wordt gepeild hoe heel Nederland er tegenaan kijkt en tijdens de uitzending kunnen kijkers hun stem laten horen via de AD-app. De Toekomst van Nederland: ons leven na corona is een gezamenlijke productie van Hart van Nederland en het AD en is te zien op dinsdag 26 mei om 20.30 uur bij SBS6.