FOK! Wat een weer: Heldere nacht, overdag zonnig en schraal

Het is op de meeste plaatsen onbewolkt. Lokaal kan wat sluierbewolking overtrekken. Op de meeste plaatsen ligt de temperatuur bij aanvang van de ochtend rond of net onder het vriespunt, lokaal is het afgekoeld tot -4°C. De zuidoostenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Overdag is het zonnig, met slechts hier en daar wat dunne sluierbewolking. De middagtemperaturen lopen uiteen van 9°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 12°C in het zuiden. De zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer is de wind tot in de middag af en toe vrij krachtig. In de avond neemt de wind vooral in de zuidoostelijke helft af naar zwak.

In de nacht naar woensdag is het helder en ligt de minimumtemperatuur rond -1°C. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

Morgen overdag is er weer veel zon met soms ook wat sluierbewolking. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C en de zuidoost- tot oostenwind is meest matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Taennyn zag een wolkeloze hemel...
Taennyn zag een wolkeloze hemel...

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.