'Sportieve bontkraagjes' meppen vrouw bewusteloos bij beroving

Afgelopen nacht zijn een man en een vrouw in Roosendaal gewond geraakt nadat ze met een slagwapen werden mishandeld en beroofd. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De daders zijn ervandoor gegaan. De politie doet verder onderzoek en vraagt getuigen om informatie.

Rond middernacht werden de slachtoffers op de Rucphensebaan belaagd door twee daders. De vrouw werd hierbij met vermoedelijk een slagwapen geslagen. Zij raakte hierdoor bewusteloos. De man probeerde de daders tegen te houden maar kwam hierbij ten val en werd ook geslagen. Ook hij raakte gewond. De daders zijn er met een tas vandoor gegaan. Ze renden weg in de richting van de Diamantdijk. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Na de melding zijn meerdere politie-eenheden meteen in de omgeving van ‘de Dijken’ uitgebreid gezocht naar de daders, maar hebben deze niet meer aangetroffen. Het gaat om twee jonge mannen ongeveer 1.85m lang met een sportief postuur. Ze droegen allebei een zwarte jas met een bontkraag en een zwarte joggingbroek.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp.