Bethesda deelt roadmap Fallout 76 gratis content-updates

Bethesda heeft een roadmap gedeeld voor wat Fallout 76-spelers in 2019 aan nieuwe content kunnen verwachten. In grote lijnen betreft het drie updates voor de komende drie seizoenen waarbij details voor de spring-update, die op 12 maart al verschijnt, alvast uit de doeken zijn gedaan.

"We hebben een lastige start gehad met Fallout 76 en we hebben fouten gemaakt", schrijft de ontwikkelaar in een blogpost op bethesda.net"Dankzij jullie feedback hebben we sinds de launch 100 dagen geleden ook heel veel op kunnen lossen, zoals serverstabiliteitsissues en verbeteringen in performance". 

De lente-update, genaamd Wild Appalachia, brengt een nieuwe survival mode, nieuwe quests, features en events. De survival mode wordt beschreven als een "high stakes PvP-ervaring met minder restricties, betere rewards en nieuwe challenges". Ook wordt het vanaf de maart-update mogelijk om in CAMPs je eigen drankjes te brouwen en te distilleren. Features die spelers in april kunnen verwachten zijn onder andere bouwbare vending machines en camera's. De Wastelanders-update in het najaar belooft tenslotte een geheel nieuwe main quest. Bekijk de roadmaps hieronder voor meer details.