Veel verhalen in Fallout 76

Bethesda heeft een hele reeks aan verhalen online gezet voor hun aankomende Fallout 76. De Tales from the West Virginia Hills holotape-serie geeft je een idee waar je allemaal op moet letten om te overleven in deze postapocalytische wereld.

Fallout 76 komt 14 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Hieronder kun je de verhalen beluisteren.

Curse of the Wendigo
Men zegt weleens dat geld niet gelukkig maakt. Wanneer hebzucht geen grenzen kent en gierigheid wordt getolereerd, welke andere slechte eigenschappen zouden er dan nog te boven komen? Curse of the Wendigo! schijnt licht op deze vraag.

Sideshow Snallygaster
In Sideshow Snallygaster komt de kermis naar de Tyler County Fairgrounds. Billy Harding en zijn vader nemen een bezoekje.

The Mothman Cometh
Niet alle wezens bevinden zich op de vaste grond; sommigen vind je ook in de lucht terug. Een dergelijke boeman wordt zo al generaties door bange West Virginians gemeld. The Mothman Cometh! begint in Morgantown Municipal Hospital. We sluiten ons aan bij de jonge Mary Scarberry aan de zijde van haar bed, wanneer ze net ontwaakt.

The Beast of Grafton
The Beast of Grafton vindt plaats in de heuvels dichtbij Grafton, waar de lokale bevolking meldt een vreemd wezen in het bos te hebben gezien. Robbie Cockrell en Peggy Mansfield waren net vertrokken om Peggy's verjaardag te gaan vieren. Een volle maan verscheen terwijl ze aan het rijden waren.

The Strange Encounter in Flatwoods
Who Goes There? The Strange Encounter In Flatwoods begint op een vreselijke nacht wanneer een jonge Pioneer Scout, Fred Fisher, zich in een hachelijke situatie bevindt door in een donkere ruimte te zijn gevallen.