NS lanceert eerste Nederlandse WhatsApp-thriller

Op maandag 28 januari lanceert NS de eerste WhatsApp-thriller van Nederland: Ontspoord. Reizigers kunnen zich aanmelden door een appje met ONTSPOORD AAN te sturen naar 06 57 54 46 57. Deelnemers kunnen een week lang het verhaal volgen van Sarah, die na een werkborrel per ongeluk iets ziet wat ze niet had mogen zien en verdwijnt. Lukt het haar om haar onschuld te bewijzen voor ze gevonden wordt?

Het verhaal bestaat uit ongeveer 210 berichten (tekst, foto en video) die gedurende een week gedeeld worden. Tijdens de ochtendspits van maandag 28 januari verschijnen de eerste berichten van Ontspoord. Tussen de appjes van familie, vrienden of collega’s maken lezers kennis met de verschillende personages. Als de week vordert ontvouwt een bloedstollende klopjacht. Vrijdagmiddag is de ontknoping en zal geen Whatsapp-timeline meer hetzelfde voelen.

Aanmelden voor Ontspoord is anoniem en kan tot uiterlijk zondag 27 januari 20.00 uur. Afmelden kan altijd door ONTSPOORD UIT te appen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Kijk op ns.nl/ontspoord voor meer informatie en de voorwaarden.

NS lanceert eerste Nederlandse WhatsApp-thriller (Afbeelding: Nederlandse Spoorwegen)
NS lanceert eerste Nederlandse WhatsApp-thriller (Afbeelding: Nederlandse Spoorwegen)