Tales of Vesperia is er klaar voor

Bandai Namco heeft de launchtrailer voor Tales of Vesperia: Definitive Edition uitgebracht. Met perfecte timing, want de game is vandaag uit op PlayStation 4, Xbox One, Switch, en pc. Wees gerust als je Japans roestig is, de game is ook compleet in het Engels te lezen en te beluisteren.

Tales of Vesperia: Definitive Edition bevat een verbeterde schermresolutie, nieuwe personages, events en kostuums die vroeger alleen in Japan zijn verschenen, alsook twee nieuwe speelbare teamgenoten. Flynn Scifo, de rivaal van het hoofdpersonage en beste vriend, en Patty Fleur, een jonge piraat op zoek naar haar verloren geheugen. Het spel maakt gebruik van een gespecialiseerde versie van het Linear Motion Battle System van de serie. Spelers hebben de controle over één personage in real-time gevechten terwijl de overige drie teamgenoten bestuurd worden door A.I.. Spelers kunnen wisselen tussen de vier personages op elk moment en gebruikmaken van fysieke aanvallen, magic artes en Mystic Artes.

In Terca Lumireis zijn blastia-kernen belangrijk voor het dagelijks leven. Er zijn verschillende blastia, zo kun je er water mee regelen, schepen laten varen of gehele schilden om steden plaatsen zodat monsters buiten blijven. Je speelt de nogal arrogante Yuri Lowell die de gestolen blastia van zijn sloppenwijk terug wil stelen van de dief. Maar al snel komt hij erachter dat er veel meer aan de hand is en de wereld in groot gevaar verkeerd. In onze review lees je meer over de game.