NFL: Manning gooit Giants in laatste minuut langs 49ers in kelderduel

De New York Giants hebben in de NFL tijdens Monday Night Football een zege geboekt op de San Francisco 49ers. Beide ploegen zijn bepaald niet best bezig: de Giants verloren de vorige vijf duels en begonnen met een 1-7 record, de 49ers stonden er met 2-7 ook niet best voor.

Een 53-yard field goal van Robbie Gould bracht de 49ers op voorsprong, maar de Giants sloegen terug dankzij quarterback Eli Manning en zijn wide receiver Odell Beckham Jr. Een touchdown van Matt Breida hielp de Niners weer langszij, waarna beide ploegen een field goal scoorden, met 13-10 als ruststand tot gevolg.

Een pass van 49ers-quarterback Nick Mullens belandde bij Breida, die zijn twee touchdown scoorde, maar dat deed Beckham niet veel later ook. Aldrick Rosas trapte de Giants met een field goal op gelijke hoogte, Gould zorgde laat in het vierde kwart voor 23-20.

Daar was het echter nog niet mee gedaan: de Giants bleven er nog voor gaan en met minder dan een minuut op de klok wist Manning wide receiver Sterling Shepard te bereiken, die de bal de endzone in kreeg. Daar bleef het bij en dus wonnen de Giants met 23-27.

49ers - Giants (Bron: YouTube)