NFL: Raiders houden Browns in spektakelstuk van tweede zege

In de NFL zit week vier er alweer op en dat leverde bijna de tweede zege op voor de Cleveland Browns. Op bezoek bij de Oakland Raiders werd het een duel voor touchdowns, uiteindelijk werd het zelfs de overtimewedstrijd met het op vijf na hoogste aantal punten ooit. De Raiders wonnen in overtime dankzij een late field goal: 45-42.

De Chicago Bears maakten in eigen huis gehakt van de Tampa Bay Buccaneers en vooral Mitchell Trubisky was in vorm. De quarterback gooide maar liefst zes touchdown passes, waaronder drie in het tweede kwart. Trubisky leidde de Bears zo naar een 48-10 overwinning. 

De Dallas Cowboys wonnen thuis van de Detroit Lions, maar dat had flink wat voeten in de aarde. De Cowboys gaven, met nog twee minuten te gaan, een voorsprong weg doordat Lions-quarterback Matthew Stafford wide receiver Golden Tate bereikte voor een touchdown (23-24), maar vanaf 38 yards trapte Brett Maher in de laatste play van de wedstrijd alsnog de winst binnen voor de Cowboys: 26-24.

Raiders - Browns (Bron: YouTube)

Ook het duel tussen de Tennessee Titans en de Philadelphia Eagles werd spannend en ging zelfs naar overtime. Een field goal van Jake Elliott hielp de Eagles daarin naar de leiding (20-23), maar met vijf seconden op de klok konden de Titans-fans juichen: Marcus Mariota bereikte Corey Davis en die bracht de Titans met een touchdown de 26-23 zege, hun derde van het seizoen.

De Indianapolis Colts en Houston Texans brachten het ook naar overtime. Met 464 yards gooide Colts-quarterback Andrew Luck een ijzersterke wedstrijd, maar het mocht niet baten: twee field goals van Ka'imi Fairbairn hielpen de Texans naar de winst, 34-37. De 45-jarige Adam Vinatieri, kicker bij de Colts, trapte overigens zijn 566e field goal binnen, een nieuw record in de NFL. 

Uitslagen NFL Week 4
Atlanta Falcons - Cincinnati Bengals 36-37
Chicago Bears - Tampa Bay Buccaneers 48-10
Dallas Cowboys - Detroit Lions 26-24
Green Bay Packers - Buffalo Bills 22-0
Indianapolis Colts - Houston Texans 34-37
Jacksonville Jaguars - New York Jets 31-12
New England Patriots - Miami Dolphins 38-7
Tennessee Titans - Philadelphia Eagles 26-23
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks 17-20
Oakland Raiders - Cleveland Browns 45-42
Los Angeles Chargers - San Francisco 49ers 29-27
New York Giants - New Orleans Saints 18-33
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens 14-26
Denver Broncos - Kansas City Chiefs 23-27

Alle touchdowns van week vier (Bron: YouTube)