Katwijk wint Tweede Divisie na curieus slot

De voetballers van VV Katwijk hebben zaterdag de titel gepakt in de Tweede Divisie. Op de slotdag van de competitie nam de ploeg het op tegen Kozakken Boys, waardoor de titel in een rechtstreeks duel beslist werd.

Op Sportpark De Zwaaier van het Werkendamse Kozakken Boys kreeg met name de thuisploeg wel wat kansen, maar die werden niet afgemaakt. Dat was in de tweede helft niet anders, waarna het duel tien minuten voor tijd onderbroken werd: scheidsrechter Lorenzo Cairo was geblesseerd.

Cairo kon niet verder en de vierde official, Derya Serik, moest hem vervangen. De spelers kwamen na een onderbreking de kleedkamers weer uit, waarna Katwijk vijf minuten voor tijd zag hoe Kilian Berkhout met rood weggestuurd werd.

Gescoord werd er ondanks het numerieke overwicht van Kozakken Boys niet meer en de 0-0 eindstand leverde het Katwijk van trainer Jack van den Berg de titel op.