Robben hoopt op leuk duel tegen PSV

Arjan Robben is weer even terug in Eindhoven. De aanvaller speelt morgenavond met Bayern München in de Champions League tegen PSV. Twee weken geleden scoorde de voormalig PSV'er en zag zijn ploeg met 4-1 winnen.

Robben is de laatste week in prima vorm. Afgelopen weekend scoorde hij opnieuw en was hij twee keer betrokken bij even zoveel doelpunten van Robert Lewandowski. "Of ik dinsdag rustig aan ga doen? Het is eerst afwachten of ik mee mag doen. Zo ja, dan ga ik gewoon lekker voetballen. Hopelijk wordt het een leuke wedstrijd", aldus de voetballer.

Carlo Ancelotti, trainer van Bayern München, is erg blij met de international van het Nederlands elftal. "Ik hoop dat hij dit niveau vasthoudt. Hij kan spelen dinsdag, Arjen is in goede conditie. Ik weet alleen niet hoe lang hij gaat spelen. Het is morgen een belangrijke wedstrijd. Ons doel is om eerste in de groep te worden. Daarom stel ik het sterkste team op."

Mocht Robben morgenavond in het Philips Stadion scoren, dan zal hij zich op juich-gebied niet inhouden. "Dat heeft niets met mijn respect voor PSV te maken, maar ik ben nu speler van Bayern", liet hij weten.

Het ging ook nog even over het contract van Robben, dat na dit seizoen afloopt. "Tot vandaag hebben er geen gesprekken plaatsgevonden. Maar van beide kanten weten we wat we aan elkaar hebben. Er is waardering over en weer. Ik ben er echt niet mee bezig. Ik wil fit blijven en lekker in mijn ritme komen."

Ook kreeg Robben de vraag of hij ooit nog bij PSV zal terugkeren. "Die vraag is voor mij nu nog niet aan de orde. Ik voel me super lekker en hoop nog een tijd bij Bayern te spelen."

Robben hoopt op leuk duel tegen PSV (Pro Shots / Action Images)
Robben hoopt op leuk duel tegen PSV (Pro Shots / Action Images)